One Piece Puzzle te čekaju na novom Good Vibrations koncertu u Vintageu
22. travnja 2017.
Music Box (10917 Članci)
Podijeli

One Piece Puzzle te čekaju na novom Good Vibrations koncertu u Vintageu

Suradnja Good Vibrationsa i Subsonic Eventsa urodila je promocijom novog albuma ekscentričnih shock rockera One Piece Puzzle u Vintageu u srijedu, 26. travnja.

Ovim nepredvidivim Riječanima na njihovoj gala svečanosti pridružit će se Dosh Lee i slovenski Captain Morgan’s Revenge. Karte po pretprodajnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 45 kuna.

„Dame i gospodo! Nakon mnogo godina mukotrpnog rada, pažljivog odabira pjesama i trostrukog razmišljanja One Piece Puzzle je spreman svijetu objaviti svoj treći svjetski poredak, vjesnika proljeća, album godine – 3. Album ”3” OPP-u predstavlja poseban broj! 3. album, 3. postava i 3. hrvatski ustanak. Album otvara uvijek aktualna ”Politika”, preko ”Magova marketinga” koji nam dočaravaju sranja koja nam na pladnju serviraju televizija, novine i internet, ”Mama i tata” vješto prikazuju dubioze u koje nas uvlači nezaposlenost, ”Zguza u guzu” potiče strasti i tijelesne sokove, a ”Molim se bogu” iskazuje našu vječnu težnju za konačnim osvajanjem Porina ili Grammyja. OPP premjerno predstavlja album u Vintage Industrial Baru! Dođite prvi i svjedočite rađanju novog remek djela i veselite se s nama!! Zguzno”, napisali su One Piece Puzzle.

DOSH LEE je zagrebački rock/punk/funk bend u sastavu Ognjen Bašić – vokal, Dario Aman – Aman Le Bon – gitara/vokal, Tomislav Kralj – the King – bass/vokal i Igor Šlat – bubanj. Do sada su nastupili širom Hrvatske te u mnogim zemljama regije, a ovo će im bit prvi zagrebački nastup s novim bubnjarom! Do sada su izdali dva albuma „Velika nepravda na malom ekranu“ i „Kaktus Galaktus“, izdan krajem 2012. godine, a ostvarili su i niz zanimljivih suradnji s imenima kao što su Kawasaki 3P, Remi, Mašinko, Miki Solus…

CAPTAIN MORGAN’S REVENGE je rock’n’roll bend iz Novog Mesta u Sloveniji. Bend je osnovan 2015. godine. Do sada su izdali dva singla: „Don’t Let Rock’n’Roll Die“ i nedavno objavljeni „Same Fools“ s nadolazećeg albuma prvijenca. Njihova glazba je čista, sirova i iskrena, a R’n’R riffovi pod utjecajem su južnjačkog metala i bluesa.