Incubus predstavili dugoočekivani novi studijski album kojeg je producirao Skrillex
23. travnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Incubus predstavili dugoočekivani novi studijski album kojeg je producirao Skrillex

Multiplatinaste alt-rock ikone – Incubus, predstavile su iščekivani novi studijski album “8”.

Najavljivano singlovima i pjesmama “Nimble Bastard”, “Glitterbomb”, “Undefeated”…, izdanje je konačno ugledalo svjetlo dana i dostupno je putem Deezer i Google Play digitalnih glazbenih servisa.

Bend ove godine slavi 20. godišnjicu objave albuma “S.C.I.E.N.C.E.”, a novo studijsko izdanje nasljeđuje album “If Not Now, When?” (2011.) te EP izdanje “Trust Fall (Side A)” (2015.). Kako i sam naslov otkriva, za Incubus je ovo osmi po redu studijski album, a zanimljivo je kako su u procesu stvaranja promijenili producenta te pri samom završetku novog materijala, napravili i potpuno novi miks. Naime, potpuno neplanirano i neočekivano svoj finalni produkcijski potpis na izdanje stavio je – Skrillex!

Kako je frontmen Brandon Boyd u nedavnom intervjuu za Billboard.com otkrio, novi je album bio u završnoj fazi, i u jednom trenutku Skrillex, s kojim su prethodno ostvarili prijateljski odnos, je navratio u studio preslušati što su napravili. Čuo je pjesmu “Familiar Faces” i zatražio ih da mu pošalju trake, kako bi se poigrao s nekim svojim idejama – u samo sat vremena pretvorio je tamnu albumsku pjesmu u singl.

“Nije ju učinio “Skrillex” pjesmom, već poboljšanom Incubus pjesmom. Nakon toga smo njega zadužili za ponovni miks i završnu produkciju čitavog albuma” – zaključio je Brandon.

Popis pjesama – standardna verzija:

No Fun
Nimble Bastard
State of the Art
Glitterbomb
Undefeated
Loneliest
When I Became A Man
Familiar Faces
Love In A Time Of Surveillance
Make No Sound In The Digital Forest
Throw Out The Map

Izvor: Universal  Music Hrvatska