Regionalna YouTube zvijezda Marija Žeželj potpisala ugovor za Universal Music i najavila prvi singl!
26. travnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Regionalna YouTube zvijezda Marija Žeželj potpisala ugovor za Universal Music i najavila prvi singl!

Početkom travnja regionalna i sve uspješnija mlada YouTube zvijezda – Marija Žeželj, je putem svog YouTube kanala otkrila fanovima da je postala dio Universal Music glazbene obitelji – potpisavši ekskluzivni ugovor s Universal Music Serbia (dio Universal Music Group).

Ujedno je najavila i svoj prvi singl i videospot, koji će objaviti na svom YouTube/VEVO kanalu!

Marija Žeželj je rođena 1999. godine u Novom Sadu. Ova iznimno talentirana mlada djevojka je u samo nekoliko godina uspjela ostvariti uspjeh u svim svojim interesima – njen osobni beauty/lifestyle YouTube kanal jedan je od najgledanijih u regiji (s više od 270.000 pratitelja!), prošle je godine objavila svoju prvu knjigu naslova “Moj slatki život” za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koju ekskluzivno zastupa Model Scouting Office dobila je i priznanje The Look Of The Year 2016 World Beauty Award.

Glazbeni tim Universal Music ureda u Beogradu čuo je njenu obradu pjesme “Love Yourself” Justina Biebera, koju je snimila sa svojom prijateljicom Bogdanom Živković te prepoznao njen glazbeni talent. Ubrzo je uslijedio poziv da se Marija okuša u još jednom području svojih interesa – glazbi!

Početkom ožujka Marija je s predstavnicima Universal Music Group ušla u glazbeni studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču (autorski tim zaslužan za eurovizijski singl Nine Kraljić – “Lighthouse”), na svoje prvo probno snimanje u studiju, koje joj ubrzo donosi i diskografski ugovor za Universal Music!

“Potpisala sam ugovor s Universal Music Serbia i sljedeći je korak rad na pjesmi, snimanje spota i sve će to vrlo brzo biti postavljeno na mom Vevo kanalu, koji će uskoro biti otvoren”, otkrila je Marija fanovima u svom videu/vlogu.

Ovime se Marija Žeželj pridružuje velikoj Universal Music glazbenoj obitelji, u kojoj su između ostalih i Justin Bieber, Selena Gomez, Shawn Mendes, Hailee Steinfeld, The Weeknd…kao i regionalna glazbena imena poput Nine Kraljić, Ivane Kindl, Marina Jurića-Čivre, Lukea Blacka…

Uskoro će biti poznato i više detalja o Marijinom debitantskom singlu.