5. izdanje Supervala ovoga vikenda u Vintage Industrial Baru
6. lipnja 2024.
Music Box (11075 Članci)
Podijeli

5. izdanje Supervala ovoga vikenda u Vintage Industrial Baru

Peto izdanje fantastičnog projekta Superval koji već godinama promovira mlade bendove održat će se tradicionalno u Vintage Industrial Baru i to 7. i 8. lipnja.

Na ovogodišnjem izdanju festivala zasvirat će: 10kre, Annexed, Audioclot, Dipol, FM-13, Freston, Glitter Is Gold, Gro, Insomnia, Just Like The Films, Krakatoa, Krivo skretanje, Ledena kava, Linija 109, Morska bolest, Plazm, Pokvarator, Prater, Prosti Prst, Radiokomunikacija, Raspad sistema, Razor, RetroVizija, Slobodni Pad, Soba 503, Sumnjiva Kvaliteta, Šteker, The Bills, Thorns, Uholaže, VEX, Zadnje sjedište, Zašto ne? i Zippo.

U dva dana u Vintageu moći ćemo čuti i vidjeti budućnost rokenrola u Hrvatskoj čak 34 (!) mlada benda iz cijele zemlje koji su odabrani da se predstave na ovogodišnjem izdanju festivala. Dnevne ulaznice po cijeni od 6 eura te festivalske po cijeni od 8 eura se mogu kupiti u Vintage Industrial Baru i Dirty Old Shopu.

Svakako dođite i podržite mladu domaću rock scenu koja će u narednim godinama vjerojatno iznjedriti neka nova imena i neke nove bendove koji će nadamo se puniti dvorane koje promoviraju rock glazbu.

Donosimo i satnicu 5. Superval festivala.

Foto: Nikola Knežević