Najavljena nova Večer s Cohenom u Boogaloou!
12. kolovoza 2020.
Music Box (10907 Članci)
Podijeli

Najavljena nova Večer s Cohenom u Boogaloou!

Večer s Cohenom je svojevrsni hommage Maje Posavec i Ivana Kapeca ovom nikad prežaljenom kanadskom „umjetniku ljubavi i smrti“, kako ga često vole zvati.

Ovaj koncept je stekao iznimnu popularnost i izvan Hrvatske pa osim Klovićevih dvora, Kazališta Kerempuh, Rijeke i dva puta Saxa, rasprodani su i koncertu u Sarajevu i Mostaru. Ovom prigodom na otvorenom na platou popularnog Boogalooa pridružuje im se prateći bend kojeg ste prvi put mogli vidjeti na prošlogodišnjem velikom koncertu u Kerempuhu.

Večer s Cohenom više je interpretacija nego uobičajeni koncert, u velikoj mjeri inspirirana albumom „Famous Blue Raincoat“ Jennifer Warnes koja je 1987. na svoj specifičan način obradila Cohenove pjesme, a 70-ih i 80-ih mu je bila back vokal na koncertima. Maja i Ivan, ovaj put uz pomoć cijelog benda, interpretirat će i sve druge Leonardove bezvremenske hitove, a posebnu notu daju Majini recitali Cohenovih pjesama na hrvatskom.

Ulaznice će se u pretprodaji moći naći uskoro po cijeni od 100 kn (na dan koncerta ukoliko ih ostane 120 kn). Koncert je sjedećeg karaktera. Zbog brige o zdravlju svih posjetitelja poštovat će se sve epidemiološke preporuke, a na ulazu na dan koncerta beskontaktnim digitalnim toplomjerom mjerit će se temperatura svakom posjetitelju.