Novi singl Ruže Janjiš, pobjednice druge sezone Voicea, dobio svoj lyric video
29. travnja 2017.
Music Box (10959 Članci)
Podijeli

Novi singl Ruže Janjiš, pobjednice druge sezone Voicea, dobio svoj lyric video

Ruža Janjiš, pobjednica druge sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, kao svoj novi singl nedavno je predstavila pjesmu “Ne staješ”, koja već plovi radijskim eterom kao i digitalnim glazbenim platformama.

Singl “Ne staješ” od sada je dostupan i putem Ružinog YouTube/Vevo kanala, u obliku animiranog lyric videa. Nakon iznimno uspješnog debitantskog singla “Neke dane”, Ruža se predstavlja novom pjesmom kojom kroz ritmičan i intenzivan gitaristički drive propituje smisao moderne svakodnevice i poziciju pojedinca koju takvo okruženje nesumnjivo nosi, i ostavlja bez daha, ne staje, a tekst pjesme dodatno je naglašen ovim lyric videom!

“Stajem! I s ponosom vam predstavljam svoju novu pjesmu “Ne staješ”. Dok “Neke dane” pjeva o životnoj prekretnici, “Ne staješ” žudi za njom. Vjerujem da će se mnogi od vas pronaći u ovoj pjesmi; i oni koji stojite čvrsto na zemlji i oni koji lebdite. Pjesma “Neke dane” je vrhunski startala, a za “Ne staješ” ne očekujem ništa manje od samog naslova hihihi. Kako god bilo, najveća sreća i uspjeh će biti ako publika prihvati ironiju u pjesmi i zavoli ju. Jako sam sretna, volim svoju publiku i iskreno svima želim sreću i ispunjenje”, rekla je Ruža.

Pjesma “Ne staješ” nastala je u suradnji s austrijskim producentskim duom EchoPilot, kojeg čine Florian Cojocaru i Martin Kromars, koji su producirali i njen debitantski singl “Neke Dane”.

Ovaj put se EchoPilot pojavljuju i u ulozi autora. “Imali smo priliku surađivati s Ružom i to nam je činilo veliko zadovoljstvo – ona je zaista rasna pjevačica i umjetnica. Uz to, moram reći da je Ruža perfekcionist i kao takva uvijek napreduje. Kada radiš s takvim talentom, kao producent i autor i sam si izazvan dati sve od sebe – to je najbolji mogući vid suradnje. Činjenica da je za svoj novi singl odabrala našu autorsku pjesmu, koja joj se svidjela na samom početku naše suradnje, i da smo ju uspjeli učiniti njenom, čini nas iznimno ponosnima”, kaže Florian/EchoPilot.

Foto: Ivan Črepić Chum

Kada je u pitanju njena samostalna glazbena karijera, Ruža Janjiš naprosto ne staje – nakon pobjede u drugoj sezoni showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske objavila je iznimno uspješan debi-singl “Neke dane”, autora Brune Kovačića, a s “Ne staješ” nastavlja stvarati svoju glazbenu priču.

Singl “Ne staješ” dostupan je u digitalnom obliku, diljem svijeta.

Izvor: Universal Music Hrvatska

Foto: Josip Regović