Natalie Imbruglia sljedeće srijede dolazi u Tvornicu kulture
30. travnja 2017.
Music Box (7291 Članci)
Podijeli

Natalie Imbruglia sljedeće srijede dolazi u Tvornicu kulture

Natalie Imbruglia krenula je na svjetsku turneju, a pored Moskve, Berlina, Londana, Milana, Amsterdama, Dublina i mnogih drugih gradova u koje dolazi održati akustični koncert, našao se i Zagreb!

Tako će u srijedu, 3. svibnja, zagrebačka publika imati priliku pjevati u glas s jednom od najpopularnijih australskih pjevačica, koja je “osvojila svijet” prije točno 20 godina, hitom “Torn” (koji danas broji 100 milijuna pregleda).

Od tada je izdala 5 albuma, dok je posljednji, peti, naziva “Male” izdan 2015. godine i posvećen je njenim muškim glazbenim uzorima, poput Cata Stevensa, Petea Townsenda i Toma Pettyja.

U Tvornici kulture 3. svibnja Natalie će proći kroz cjelokupan presjek svoje karijere, a da je lagana euforija zahvatila grad, osjeti se po društvenim mrežama, gdje su svoje iščekivanje koncerta iskazali i dolazak najavili mnogi obožavatelji.

Povodom koncerta u Tvornici, Natalie Imbruglia je snimila i poseban video poziv i pozdrav:

 

Natalie Imbruglia vas poziva na koncert u Tvornica Kulture 3.5. ! Vidimo se 🙂

Posted by BIT Promocija on Friday, 21 April 2017

Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, a na dan koncerta 220 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima i Entrija, kao i online, putem stranica Entrio.hr i Eventim.hr.