Atomsko sklonište i Opća opasnost na 20. Moto susretima u Novoj Gradiški
2. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2643 Članci)
Podijeli

Atomsko sklonište i Opća opasnost na 20. Moto susretima u Novoj Gradiški

Moto klub Nova Gradiška i ove godine organizira Moto susrete na popularnom izletištu Strmac u blizini Nove Gradiške.

Vrijeme je za 20. Moto susrete, a s obzirom na okruglu brojku potrudili su ove godine dovesti ponovno značajna imena hrvatske glazbene scene. Drugog vikenda u mjesecu srpnju, 7. i 8. srpnja na Strmcu će nastupiti Atomsko sklonište i Opća opasnost kao glavna imena.

Okupljanje bikera i početak programa je u petak, 7. srpnja, a u večernjim satima na pozornici na Strmcu nastupit će novogradiški Rockeri i Atomsko sklonište. U subotu, 8. srpnja od 13 sati je utrka ubrzanja na novoj južnoj obilaznici. Prijave su od petka do subote do 12 sati i 30 minuta na info pultu. Nakon utrka uslijedit će moto defile, a potom i moto igre na Strmcu te u večernjim satima novi glazbeni program. Prvo će nastupiti česti gost novogradiškog kraja, bend The Unimogs iz Slovenije dok će glavne zvijezde večeri biti Opća opasnost. Sve to popratit će tradicionalni sexy dance show.

Prvoga dana ulaz na Strmac će biti besplatan, a drugog dana cijena ulaznice bit će 40 kuna uz napomenu kako bikeri ne plaćaju ulaz. Voditelj programa i DJ oba dana bit će Krešimir Baković – Bakas.

Svi ste pozvani 7. i 8. srpnja na Moto susretima u Novoj Gradiški.

Foto: Nikola Knežević