Rasprodano 80% kapaciteta Sea Star Festivala u Umagu, još 7 dana povoljnije ulaznice
2. svibnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Rasprodano 80% kapaciteta Sea Star Festivala u Umagu, još 7 dana povoljnije ulaznice

Ogroman interes koji od najave dolaska EXIT-a u Hrvatsku vlada za Sea Star ne jenjava i doveo je do prodaje čak 80% kapaciteta festivala

Fantastičan vibe stvoren na izuzetnom izvođačkom line upu, atraktivnoj morskoj destinaciji i činjenici da je umaško okupljanje službeni početak EXIT Ljeta ljubavi 2017. rezultirao je prodajom koja prijeti da prije početka festivala opustoši prodajna mjesta. To bi se moglo dogoditi i u sljedećih 7 dana, jer povoljnije festivalske ulaznice od 299 kn, s 30% popusta, su u prodaji najkasnije do utorka, 9. svibnja, nakon čega, ako ih ostane, će biti čak 50 kn skuplje.

U ovom trenu objavljen je većina, ali ne i svi izvođači Sea Star Festivala. Program počinje u četvrtak, 25. svibnja večeri nazvanom Enter The Sea Star i trajat će sve do nedjelje, 28. svibnja. Addiko Tesla Stageom, glavnom pozornicom festivala proći će ogromna svjetska i regionalna glazbena imena koja predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Modestep, Urban & 4, Spiller, Petar Dundov, Fakofbolan i Nipplepeople.

Nautilus Arena powered by Radio 101, druga po veličini pozornica, smještena unutar ATP stadiona bit će dom vrhunske elektronike u izvedbama Penduluma, Umeka, Marine Karamarko i Aneya F, a pratit će ih regionalni hip hop i alt rock heroja kao što su S.A.R.S., Elemental, Brkovi, PipsChips&Videoclips, Rambo Amadeus, Kawasaki 3P, Bad Copy, Kiša metaka, Jonathan, Artan Lili, Sassja, High5 & Kuku$, Krankšvester te slovenski Matter.

Nedjeljni program, kao i program ostalih pozornice te još nekoliko iznenađenja bit će poznati do 9. svibnja. Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu koji je svoju bazu našao u multifunkcionalnom umaškom kompleksu Stella Maris, smještenom na samoj obali Jadrana.

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 299 kn, s 30% popusta, što je cijena koja će ostati od isteka zaliha ili najkasnije do utorka, 9. svibnja, a od srijede im se penje na 349 kn. Festivalske ulaznice vrijede za ulaz od četvrtka, 25. do nedjelje, 28. svibnja.

U ponudi su i jednodnevne ulaznice po cijeni od 49 kn za četvrtak te 199 kn za petak i subotu te VIP Gold ulaznice za sva četiri dana za 749 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti online i na prodajnim mjestima Entria, Ticketshopa i Eventima. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu može se pronaći na www.seastarfestival.com