The Killers objavili novi album “Imploding the Mirage”
21. kolovoza 2020.
Music Box (10005 Članci)
Podijeli

The Killers objavili novi album “Imploding the Mirage”

Nakon što su ovogodišnjim singlovima osvojili publiku i alternativne glazbene ljestvice, popularni The Killers objavili su šesto studijsko izdanje naziva „Imploding The Mirage“.

Na iščekivanom albumu našlo se 10 novih pjesama koje zajedno čine cjelinu koju sastav opisuje kao „svjetlost koja proizlazi iz tame i pobjedu nad tugom“. Produkciju novog albuma uz članove benda potpisuju i Shawn Everett te Jonathan Rado (Foxygen), a snimanje se odvijalo u studijima u Los Angelesu, Las Vegasu i Park Cityju (Utah). „Imploding The Mirage“ donosi i zamjetan broj glazbenih gostiju koji su sudjelovali u njegovom kreiranju, a među njima su Lindsey Buckingham, kd lang, Weyes Blood, Adam Granduciel i Blake Mills.

Već smo imali priliku poslušati singlove poput „Fire In Bone“, „My Own Soul’s Warning“, koja je prožeta promišljenim tekstom i britkim gitarama, te „Caution“, koja se našla na prvom mjestu Billboard Rock Airplay ljestvice.

Uslijed aktualne pandemije koronavirusa, kao i mnogi drugi izvođači, i The Killers su bili primorani odgoditi dio svoje europske turneje, a neki od novih datuma već su objavljeni. Među potvrđenim koncertima za nadolazeću godinu našao se i nastup na odgođenom izdanju INmusica, kad će sastav premijerno zasvirati u Hrvatskoj.