Koncertni spektakl u Đurđevcu – Zdravko Čolić dolazi na Picokijadu!
3. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Koncertni spektakl u Đurđevcu – Zdravko Čolić dolazi na Picokijadu!

Svaki susret Zdravka Čolića i njegove publike kao da je posljednji i prvi, svaki koncert od srca je, nezaboravno je i kako Zdravko kaže ‘za vas i za nas‘.

Upravo tako, još i bolje, biti će za nešto više od mjesec dana na Picokijadi, jer 30.6., najveća glazbena zvijezda naših prostora stiže u Đurđevac! Majstor velikih pozornica i njegova publika susrest će se kraj utvrde Stari grad, a legendarni Čola, te produkcija svjetske razine, kakva mu jedina i priliči, Đurđevcu obećavaju ništa manje nego – spektakl! Prepuni stadioni, rasprodane arene, romantične večeri na otvorenom – svaki novi izlazak na scenu za Zdravka Čolića je drugačiji, ali jedno je uvijek sigurno – svojoj vjernoj publici, kao i ona njemu, potpuno se predaje i svaku noć koju provedu zajedno s lakoćom i bez iznimke pretvaraju u noć za pamćenje, za cijeli život. ‘Koliko god publika traži, toliko sam s njima!‘ – kaže Zdravko i nikada ne bude drugačije jer, kada su Čola i njegova publika zajedno, sati lete.

Izvođač bezvremenskih hitova kao što su ‘Ti si mi u krvi’, ‘Čija je ono zvijezda’, ‘Pjevam danju, pjevam noću’, ‘Pusti, pusti modu’ i mnogih drugih, nedvojbeno će rasprodati sve karte i privući posjetitelje i turiste iz cijele Hrvatske, ali i šire, što će biti pravi turistički dobitak za Grad Picoka i tradicionalnu kulturno-turističku manifestaciju koja se održava kao spomen na legendarnu obranu Đurđevčana od napada Turaka.

Koncertni prostor u dvorištu utvrde Stari grad ograničen je iz sigurnosnih razloga na kapacitet od 3500 mjesta. Ulaznice po cijeni od 85kn, možete kupiti u sistemu ticketshop.hr, te u gradu Đuđevcu na lokaciji: Restoran i pivnica Stari Grad, Starogradska 21, Đurđevac.

Ne propustite stoga koncertni spektakl Zdravka Čolića na Picokijadi u Đurđevcu, 30.06.2017. kraj utvrde Stari grad!

Foto: Aleksandar Kerekes-Keky