Petar Dragojević i Zbor Mihovil u posebnoj i emotivnoj glazbenoj priči ‘Za tebe, za mene’!
15. srpnja 2017.
Music Box (5183 Članci)
Podijeli

Petar Dragojević i Zbor Mihovil u posebnoj i emotivnoj glazbenoj priči ‘Za tebe, za mene’!

Splitski šarmer, koji svoju ljubav prema glazbi nikada nije skrivao, Petar Dragojević na nedavno održanom Splitskom festivalu, publici se predstavio u nešto drugačijem izdanju. 

Njegova nova pjesma ‘Za tebe, za mene’, koju je i otpjevao na Prokurativama, izdvojila se kao jedna od najupečatljivijih, a kako i ne bi, kada je Petar nije otpjevao sam.
Naime, čast da svojom interpretacijom dodaju posebnu čar ovoj cijeloj priči, pripala je Zboru Mihovil, divnim mladim ljudima, koji su sa velikim zadovoljstvom prihvatili suradnju sa splitskim pjevačem.

Nastup Petra Dragojevića i Zbora Mihovil, svakako je bio jedan od zapaženijih nastupa, što je publika itekako prepoznala i ispratila velikim aplauzom.

Kad sam prvi put čuo demo snimku pjesme “Za tebe, za mene”, koju je napisao i uglazbio Dado Pastuović, odmah sam je vidio s nekim gospelom u pozadini. Gospel zbor Mihovil sa Kamena bio je pravi izbor. Mladi, lijepi i talentirani ljudi, a još uz sve pjevaju Bogu. Sve se poklopilo. Pjesma koja pjeva o ljubavi prema voljenoj ženi. Izvrsna kombinacija osjetila se i na samoj pozornici Splitskoga festivala.’, rekao je Petar Dragojević

‘Za tebe, za mene’ dolazi nam iz autorske radionice Dade Pastuovića, koji potpisuje glazbu i tekst, na izuzetan aranžman Lea Škare i produkciju samog Petra Dragojevića.

Vrijedna ekipa snimila je i video spot u pod redateljskom palicom Mikija Noplinga.

Za sam kraj i kao najljepši mogući poziv za uživanje u pjesmi, Petar je poručio, ‘Za mnoge će ova pjesma, vjerujem, ostati visoko i daleko plasirana.’

Foto: Screenshot