Pogledajte novi trailer najiščekivanijeg filma godine – Dunkirk
6. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2797 Članci)
Podijeli

Pogledajte novi trailer najiščekivanijeg filma godine – Dunkirk

Warner Bros. su objavili  novi trailer za nadolazeći i najiščekivaniji film godine – Dunkirk koji je smješten u 2. Svjetski rat, a redatelj je jedan od najgenijalnijih umova filmske industrije današnjice – Christopher Nolan.

 

Film je napisao i režirao Nolan, a govori priču o dramatičnom spašavanju savezničke vojske tijekom jedne od najvažnijih i najbrutalnijih borbi u 2. Svjetskom ratu. Akcijske scene rata u traileru uključuju bombardiranje, potapanje brodova i plaže pune vojnika, točnije njih 400 tisuća. Trailer pokazuje šokantne scene dolaska neprijatelja zbog čega i ona najmanja nada za preživljavanje isparava.

 

Nolan je ponovno izabrao vrlo zanimljivu glumačku postavu, nekima i čudnu, pa tako u “Dunkirku” glume Oscarovac Mark Rylance, legendarni glumac Kenneth Branagh, poznati pop pjevač Harry Style, te Cillian Murphy i Tom Hardy koji su se već pojavljivali u Nolanovim filmovima “Dark Knight” i “Inception”.

Filma dolazi u kina 21. srpnja, a upravo tih dana u kina stiže i Luc Bessonova nova znanstveno-fantastična avantura “Valerian and the City of a Thousand Planets”. Zanimljivo je kako su i Nolanovi filmovi “The Dark Knight”, “The Dark Knight Rises” i “Inception” također imali premijere oko tog datuma.