Upoznajte Čudovišne ljubimce, nove šašave stanare Hotela Transilvanija
15. travnja 2021.
Music Box (11025 Članci)
Podijeli

Upoznajte Čudovišne ljubimce, nove šašave stanare Hotela Transilvanija

U Čudovišnim ljubimcima, Drakulino simpatično štene veličine čudovišta, Kapljica, ima više energije nego ikad i samo se želi igrati loptom…

Nažalost, Drakula je prezaposlen žongliranjem svojim dužnostima u hotelu pa je odlučio pronaći čudovišnog ljubimca za svog ogromnog krznenog prijatelja. Nakon niza neuspjelih pokušaja, Drakulin plan pada u vodu kad Kapljica odabere vrlo neuobičajenog prijatelja.

Čudovišne ljubimce producirao je Genndy Tartakovsky, kreator franšize Hotel Transilvanija, kako bi obilježio dan kućnih ljubimaca. Režirali su ga Jennifer Kluska i Derek Drymon, koji će režirati i nadolazeći Hotel Transilvanija: Transformanija, u kojem će svoje mjesto pronaći i Čudovišni ljubimci.

Ovaj kratak film plod je ljubavi timova u Sony Animationu i Sony Pictures Imageworksu i sretni smo jer će unijeti smijeh u domove obitelji diljem svijeta. Franšiza Hotel Transylvania posvećena je prije svega obiteljima i velika nam je čast raditi s najnovijim članovima obitelji, redateljima Jennifer i Derekom, koji su zaslužni za Hotel Transilvanija: Transformanija, u kojem ćemo moći uživati krajem ljeta, zaključio je Christian Roedel, jedan od producenata filma.

“Hotel Transilvanija: Transformania” u kina stiže krajem ljeta.