I DOČEKALI SMO: Objavljen trailer novog Blade Runnera sa sjajnom glumačkom postavom
10. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

I DOČEKALI SMO: Objavljen trailer novog Blade Runnera sa sjajnom glumačkom postavom

30 godina nakon događanja u prvom filmu, policajac iz LAPD-a K (Ryan Gosling) otkriva veliku tajnu koja bi mogla ono što je ostalo na životu pretvoriti u katastrofu.

Čekali smo, čekali i dočekali, novi nastavak kultnog filma “Blade Runner” iz 1982. godine konačno kuca na vrata. 6. listopada u kina stiže Blade Runner 2049. koji je okupio strašnu glumačku ekipu. Tako, osim spomenutog Ryana Goslinga, glume Harrison Ford (ponovno u ulozi Ricka Dekcarda), Jared Leto i Robin Wright. Radnja se odvija u Los Angelesu, a čovjek koji se pobrinuo za režiju filma je Denis Villeneuve, dok je redatelj originalnog filma Ridley Scott, sada izvršni producent. Treba dodati da se glazbom za film pozabavio jedan od najperspektivnijih i najboljih novih filmskih skladatelja Jóhann Jóhannsson.

30 godina nakon događanja u prvom filmu, policajac iz LAPD-a K (Ryan Gosling) otkriva veliku tajnu koja bi mogla ono što je ostalo na životu pretvoriti u katastrofu. Njegovo otkriće vodi ga do Ricka Decharda, bivšeg LAPD blade runnera koji je nestao prije 30 godina.

Već po traileru možemo vidjeti da bi ovo mogao biti sjajan nastavak, iako traileri nisu često mjerilo, no makar možemo potvrditi da Jared Leto opet ima “luđačku” ulogu. Nadam se da nas ovaj film neće zaročarati.