Zadnji dani Robina Williamsa u novom dokumentarnom filmu o legendarnom glumcu
10. kolovoza 2020.
Music Box (11095 Članci)
Podijeli

Zadnji dani Robina Williamsa u novom dokumentarnom filmu o legendarnom glumcu

Uskoro će u javnost biti pušten novi dokumentarni film koji istražuje zadnje dane legendarnog glumca i komičara Robina Williamsa kao i njegovu neurološku bolest s kojom se borio.

“Robin’s Wish” naziv je dokumentarnog filma za koji je objavljen trailer u kojemu možemo vidjeti snimke iza scene, ali i jednju njegovu zanimljivu izjavu u intervjuu:

“Ljudski mozak je nevjerojatna jedan i pol kilogram teška žlijezda. Toga trenutka kada misliš da ju razumiješ izmisli nešto drugo.”

Trailer potom govori o njegovom samoubojstvu u kolovozu 2014. godine i nalazima autopsije koja je pokazala da se borio s demencijom.

“‘Robin’s Wish’ priča snažnu istinitu priču o glumcu i komičaru Robinu Williamsu i njegovim zadnjim danima. Po prvi put Robinova borba s neurodegenerativnim poremećajem, odnosno demencijom Lewyjevih tjelešaca, prikazana je u do sada neviđenim detaljima. Kroz novinarski objektiv, ova nevjerojatna priča baca posve novo svjetlo na tragediju, ljepotu i moć koja stoji iza uma jednog od najvećih zabavljača svih vremena.” rečeno je u najavi filma.

Dokumentarac je režirao Tylor Norwood i u njemu ćemo moći vidjeti intervjue mnogih ljudi koji su surađivali s Robinom, a bit će dostupan digitalno i putem videa na zahtjev od 1. rujna.

Foto: Promo