Novi i drugačiji Toni Cetinski u kolovozu na koncertu u Šibeniku
10. svibnja 2017.
Music Box (9877 Članci)
Podijeli

Novi i drugačiji Toni Cetinski u kolovozu na koncertu u Šibeniku

Jedan od najnagrađivanijih hrvatskih glazbenika, Toni Cetinski, svakim potezom ispisuje nove glazbene stranice.

Višestruki dobitnik Porina, pobjednik brojnih festivala, glazbenik s bezbroj nagrada struke i publike, svoju je iznimnu vokalnu kvalitetu odavno potvrdio i na svjetskoj razini. Niz njegovih koncerata u najprestižnijim regionalnim dvoranama, predug je i za nabrojati. Istodobno, težeći uvijek novom, i nakon dvadesetpet godina na sceni, kontinuirano radi na sebi kako bi bio što bolji i atraktivniji.

Upravo stoga, Toni je publici i široj javnosti predstavio, ne samo novu skladbu “Laku noć”, već potpuno novi, drugačiji zvuk, projekt acoustic/electric. Zajedno sa svojim bendom, svoje pjesme izvodi u novom ruhu, u akustičnim varijantama, bliže rocku ili izvornom pop-rock zvuku.

A taj novi zvuk najbolje će doći do izražaja u jedinstvenom prostoru na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila, gdje će Toni Cetinski održati poseban koncert ovog ljeta 25.8..

‘Veselim se ovom koncertu u tako divnom ambijentu tvrđave sv. Mihovila. Zahvaljujem organizatorima na pozivu i nadam se kako ću opravdati ukazano povjerenje, odličnom svirkom i otvorena srca. Što reći, osim, jedva čekam da svi zajedno uživamo!’, kazao nam je ovom prigodom Toni, ne krijući svoje zadovoljstvo prilikom da nastupi u tako iznimnom prostoru.

Jedno je sigurno, Tonijev niti jedan koncert nije isti. Beskrajno energično i emotivno, ovim riječima mogu se opisati nastupi, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Njegove izvedbe, glazbeno zavode publiku, koja ovacijama, pljeskom i plesom ispratili svaku novu skladbu. Upravo zbog toga novi acoustic/electric zvuk, savršeno se uklopio u glazbenu priču koju vam pripovijeda, a zbog čega Toni Cetinski već desetljećima kao najsjajnija zvijezda stoji na glazbenom nebu.

Ne propustite iznimnu koncertu priču u Šibeniku, Toni Cetinski na tvrđavi sv. Mihovila, petak 25.8.2017.. Ulaznice za ovaj spektakl u prodaji su već danas, a nabaviti ih možete putem sustava eventim.hr.

Foto: Mario Draušnik