IZVJEŠĆE: S.A.R.S. oduševio tisuće Brođana na 14. Mega bikers susretu
13. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE: S.A.R.S. oduševio tisuće Brođana na 14. Mega bikers susretu

Počeo je 14. Mega bikers susret na Poloju u Slavonskom Brodu, a ove godine obilježio ga je prvi brodski open air nastup beogradskog benda S.A.R.S., trenutno jednog od najpopularnijih sastava u cijeloj regiji.

Glazbenu večer otvorili su brodski bendovi Bravo Band i Dali Band, zatim stalni gosti brodskih susreta bikera, Novogradiščani Rockeri, a potom je uslijedilo nestrpljivo čekanje da članovi beogradskog S.A.R.S.-a izađu na pozornicu. Od tog trenutka pa sve do kraja koncerta publika je bila zaražena njihovim pjesmama. Svi oni najveći hitovi, ali i pjesme s aktualnog studijskog albuma, mogli su se čuti na koncertu u Slavonskom Brodu . Trenutak je to koji su Brođani s oduševljenjem čekali.

Nekoliko tisuća gledatelja uživalo je u energičnom nastupu S.A.R.S.-a, koncertu kojeg će zauvijek pamtiti, ali i s nestrpljenjem očekivati novi susret. Svakako treba spomenuti kako je poslije S.A.R.S.-a nastupio The Trio iz Karlovca.

“Bili smo u krugu Slavonskog Broda prije, dva puta ako se ne varam, nedavno smo bili i u Požegi. Nedostajao nam je open air. Poslije 6 mjeseci smo ponovno na otvorenom, drago nam je zbog toga, ali i lakše svima nama na bini. Ponekada u zatvorenim klubovima može biti veća buka i sparina, te bude nekada neprijatno, ali open air je uvijek prijatan kao i večeras u Slavonskom Brodu”, rekao je pjevač S.A.R.S.-a Žarko Kovačević – Žare za Music Box. Cijeli intervju pročitajte uskoro na našem portalu.

14. Mega bikers susret u Slavonskom Brodu se nastavlja večeras novim glazbenim poslasticama. Večer otvaraju Rockeri iz Nove Gradiške, ponovno, nakon njih nastupa Prorock, potom opet miljenici publike The Trio, a zatim i zvijezde večeri Zabranjeno pušenje. Nakon njih publiku čeka nastup i lokalnog benda Plagijat. Vidimo se i večeras na Poloju u Slavonskom Brodu. Medijski pokrovitelj 14. Mega bikers susreta je i Music Box.

Foto: Nikola Knežević