POČELO ODBROJAVANJE! Još 10 dana do festivalskog događaja sezone
15. svibnja 2017.
Music Box (5487 Članci)
Podijeli

POČELO ODBROJAVANJE! Još 10 dana do festivalskog događaja sezone

Započelo je finalno odbrojavanje do festivalskog događaja sezone! Za samo 10 dana, u četvrtak, 25. svibnja, Sea Star Festival otvorit će svoja vrata u umaškom kompleksu Stella Maris i dočekati goste iz doslovce cijele Europe!

Festivalska bajka koja se zakotrljala sredinom prosinca prošle kada je objavljeno da Exit tim pokreće festival u Hrvatskoj na kojem su prvi headlineri The Prodigy, Dubioza Kolektiv i Urban & 4 tijekom mjeseci rasla je i rasla, zbog ogromnog interesa duplirala kapacitet sa 12.000 na čak 25.000 ljudi, proširila se oko cijele lagune Stella Maris resorta i postala najvažnija hrvatska festivalska priča 2017. godine. Iako je prvotno najavljeno šest pozornica Sea Star se u konačnici povećao do čak 13 pozornica i vanglazbenih festivalskih zona, uz programe i nultog te završnog dana koji će se odvijati na nekoliko scena!

U kompleksu Stella Maris podići će se sedam pozornica – Addiko Tesla Stage, Nautilus Areni powered by Radio 101, Exotic Laguna, Zion Beats, Silent Octopus, Party Cinema i Godlfish Stage.

Prva dvije nosit će headlineri Sea Stara koje predvode The Prodigy, Fatboy Slim, Paul Kalkbrenner, Dubioza Kolektiv, Pendulum, Umek, Urban & 4, Modestep, Spiller, S.A.R.S., Mahmut Orhan, Elemental, Brkovi, Kiša metaka, PipsChips&Videoclips, Rambo Amadeus, Kawasaki 3P, Petar Dundov, Marina Karamarko, Jonathan, Bad Copy, Sassja, High5 & Kuku$, Kandžija i Gole žene i mnogi drugi, donoseći žanrovsku šarolikost na potezu od elektronike preko hip hopa do alter rocka.

Zion Beats pozornica je posvećena reggae i dub kulturi na kojoj će nastupati izvođači iz Velike Britanije i regije. Exotic Laguna prepuštena je u ruke latino ritmova koje će diktirati brojni DJ-i i MC-i koje predvodi kubanski majstor plesa Choma Sumba Garcia. Silent Octopus jadranska je verzija superpopularne EXITove pozornice Silent Disco. Party Cinema donosi «Best Of» snimke nastupa s tri Exita (2014. – 2016.) te pune koncerte Bastillea, Dave Clarka, Nine Kraviz, Georgea Clintona, Jamesa Zabiele, The Vaccines i mnogih drugi. Najmlađa pozornica festivala, Goldfish Stage, svojim će laganijim setovima već od podneva zabavljati publiku, da bi se kako večer odmiče pretvorila u još jednu punokrvnu diskoteku na otvorenom!

Ovogodišnjem interesu za prvo izdanje Sea Star festivala u Umagu doprinosi pozicija prvog velikog festivala u godini koji otvara ljetnu sezonu i koji je svoju bazu našao u predivnom umaškom kompleksu Stella Maris, smještenom na samoj obali Jadrana. Od četvrtka 25. do nedjelje 28. svibnja Sea Star će biti glazbeni i festivalski epicentar kompletne regije.

ULAZNICE

U prodaji se nalaze festivalske ulaznice po cijeni od 349 kn, s 20% popusta. Festivalske ulaznice vrijede za ulaz od četvrtka, 25. do nedjelje, 28. svibnja. U ponudi su i jednodnevne promo ulaznice za četvrtak po cijeni od 49 kn, uz 33% popusta, 199 kn za petak i subotu te VIP Gold ulaznice za sva četiri dana za 749 kn. Sve ulaznice se mogu kupiti online i na prodajnim mjestima Entria, Ticketshopa i Eventima. Više informacija o ulaznicama, smještaju i prijevozu može se pronaći na www.seastarfestival.com