Posljednji poziv za RockOff festival!
17. svibnja 2017.
Music Box (10906 Članci)
Podijeli

Posljednji poziv za RockOff festival!

Ostalo je još malo vremena za prijave izvođača za ovogodišnji Karlovačko RockOff festival.

Četvrtu godinu za redom ovaj festival okuplja talentirane bendove i kroz natjecanje im daje priliku da se dodatno predstave hrvatskoj publici. Nitko od prijavljenih nije ograničen žanrovski, ali ni brojem objavljenih albuma ili singlova. Jedan od najboljih glazbenih festivala u Hrvatskoj – Karlovačko RockOff nastao je kako bi glazbenici mogli pokazati na čemu rade i čime se žele predstaviti.

Utemeljitelj Karlovačko RockOff festivala je Hrvatsko društvo skladatelja, a od 2016. godine organizaciju festivala preuzima Unison, uz podršku Karlovačkog kao generalnog sponzora.

Bendove će odabrati stručni žiri u sastavu – direktor festivala Hrvoje Horvat, Damir Martinović Mrle, Lada Furlan Zaborac (Bambi molesters), Alen Marin (Kojoti) i Denis Mujadžić Denyken (producent). Svi bendovi koji prođu u finalne večeri, dobit će jaku medijsku podršku radija, televizije i digitalnih medija.

Svoje prijave šaljite do 31.05. i nemojte propustiti priliku biti dio ove jedinstvene priče.  Više o prijavama pronađite na linku: http://karlovacko-rockoff.com/index.php

Foto: Ilustracija