Večeras u Vintageu dobrotovnorni koncert uz Detour, Meritas, Saru Renar, Nolu i druge
17. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2778 Članci)
Podijeli

Večeras u Vintageu dobrotovnorni koncert uz Detour, Meritas, Saru Renar, Nolu i druge

U srijedu 17. svibnja s početkom u 20 sati u klubu Vintage Industrial (Savska 160) bit će održan dobrotvorni koncert pod nazivom ‘Širimo krugove’.

Dobrotvorni koncert održat će se u organizaciji centra za edukaciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje ‘Krugovi’. Cilj ovog koncerta je skupiti dovoljno sredstava za prijevoz maligno oboljelih, starijih i nemoćnih  osoba na prijeko im potrebne terapije.

Osim vas koji kupljenim ulaznicama direktno pomažete ovu dobrotvornu akciju, svojim nastupima pomoći će i grupe Detour, Nola i Meritas, jedna od trenutno najcjenjenijih kantautorica na ovim prostorima Sara Renar te Nikola Marjanović.  A, u pauzama između nastupa atmosferu u klubu održavat će jedinstveni DJ Mario Kovač.

 

Preporučena donacija za kartu je 30 kn po osobi, a one će se skupljati na dan koncerta na ulazu u klub. Osim toga, koncert će donacijom pića za izvođače podržati i Zagrebačka pivovara te Hrvatsko društvo skladatelja kao i stručna služba za Zaštitu autorskih muzičkih prava.

Rad udruge ‘Krugovi’ možete podržati i donacijom na račun:
IBAN: HR59 2340 0091 1104 79514. Posjetite stranicu i informirajte se o svim ostalim aktivnostima i mogućnostima volontiranja.

Foto: Nikola Knežević