The Kooks objavili iščekivano kompilacijsko “Best of…So Far” izdanje s dvije nove pjesme!
19. svibnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

The Kooks objavili iščekivano kompilacijsko “Best of…So Far” izdanje s dvije nove pjesme!

Britanski indie-pop-rockeri The Kooks u petak, 19. svibnja su objavili iščekivani kompilacijski album “The Best Of… So Far”, koji sadrži neke od njihovih najvećih hitova, ali i dvije nove pjesme među kojima je i aktualni singl “Be Who You Are”.

The Kooks su odlučili svoju desetogodišnju karijeru proslaviti kompilacijskim albumom “The Best Of… So Far”, a najavili su ga singlom “Be Who You Are” za koji je dostupan i prateći videospot. Video je snimljen u Marakešu i sadrži nostalgične isječke nastale tijekom višegodišnje karijere benda. Trijumfalan i slavljenički, video je oda dosadašnjoj karijeri.

Neki fanovi posumnjali su da bi ovo mogao biti kraj za The Kookse, no frontmen benda Luke Pritchard svojom izjavom odbacio je bilo kakve sumnje – “Bilo je najveće zadovoljstvo raditi, putovati, svađati se, mrziti i voljeti s najboljim i najtalentiranijim ljudima koje sam upoznao u životu. Ovo je najbolji posao na svijetu, i ne planiramo prestati uskoro.”

Iščekivano izdanje dolazi u pravo vrijeme da britanska četvorka proslavi više od 10 godina karijere započete još uvijek nezaustavljivim, 5 puta platinastim debitantskim studijskim albumom “Inside In/Inside Out” (2006.).

Izdanje “The Best Of… So Far” hrvatskoj je publici dostupno u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Izvor: Universal Music Hrvatska