CMC festival pokrenuo festivalski radio
20. svibnja 2017.
Music Box (11099 Članci)
Podijeli

CMC festival pokrenuo festivalski radio

CMC festival, najbolji festival zabavne i popularne glazbe u regiji ususret svom devetom izdanju koje će biti održano9. i 10. lipnja, na radost mnogobrojnih slušatelja i posjetitelja ovog jedinstvenog spektakla pustio je u rad festivalski radio!

Brojne hrvatske, a i regionalne zvijezde, svake godine najjače zasjaje na vodičkoj rivi. Mnoštvo posjetitelja ove godine moći će uživati u čak 33 pjesme najpoznatijih izvođača, od kojih posebno izdvajamo Željka Bebeka i njegovu pjesmu “Ono nešto naše” koja već opasno prijeti nadmašiti ultimativni hit prošle godine – “Ja po kafanama”, sjajnu Miju Dimišić koja suvereno vlada radijskim eterima i čiji je album prvijenac “Život nije siv” trenutno najprodavanije izdanje i nema sumnje da će tako i ostati, Magazin koji su prekrasnom baladom “Žena, a ne broj” već osvojili srca svih obožavatelja ovog našeg najdugovječnijeg sastava zabavne glazbe te najboljeg crnogorskog kantautora Sergeja Ćetkovića čija je pjesma “Nek’ te ljubav dočeka” našla put do srca hrvatske publike gdje će se još dugo zadržati.

Naravno, na festivalskom radiju ćete, osim sjajnih ovogodišnjih pjesama koje možete pronaći na dvostrukom CD izdanju “CMC Festival Vodice 2017”, moći uživati i u starijim hitovima.

CMC festival bez sumnje je najznačajnije regionalno glazbeno događanje ovakve vrste koje se ponosi uspješnom suradnjom s velikim brojem domaćih i regionalnih radio i TV postaja – medijskih pokrovitelja bez čijeg sudjelovanja cijeli ovaj projekt ne bi bio moguć.
Festivalski radio predstavlja još jedan korak k zbližavanju s posjetiteljima i gledateljima CMC televizije zbog kojih se festival i prometnuo u nadasve uspješan projekt kojim se oplemenjuje domaća, a i regionalna, glazbena scena.

Dok nestrpljivo iščekujete ovogodišnji festival starije i novije hitove slušajte na web adresi: http://radio.cmcfestival.com/

Dvostruki CD “CMC festival Vodice 2017” po cijeni od 99 kuna možete kupiti na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

Medijski pokrovitelj CMC festivala je i Music Box.

Izvor: CMC festival promo