Dobitnici upada za koncert grupe Ničim izvazvan u KSET-u su…
21. svibnja 2017.
Nikola Knežević (2146 Članci)
Podijeli

Dobitnici upada za koncert grupe Ničim izvazvan u KSET-u su…

Ničim izazvan obilježio je posljednje godine pop uspona na srpskoj sceni te je uz Artan Lili postao perjanica novog srpskog zvuka, iako su žanrovski ipak nešto različiti.

Čak devet članova benda i široka instrumentalna postava formiraju inteligentni pop zvuk koji je bend predstavio na svoja dosadašnja dva albuma.

Mnogi Drugi su bend iz Zagreba koji svira akustični alternativni rock. Počeci benda korijenje vuku još iz prošlog stoljeća, dok se trenutna postava formira krajem 2014. godine. Uvijek ozbiljni u svojoj neozbiljnosti, Mnogi Drugi su u nešto manje od dvije godine ušli u mnoštvo finala glazbenih natjecanja, među kojima definitivno možemo izdvojiti koncert pred Manu Chaom kada ih je Manu Chao izabrao kao pobjednika natječaja „Sviraj s Manu Chao“

Koncert će biti održan 25. svibnja u KSET-u. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 35 kuna u Dirty Old Empireu i na blagajni KSET-a. Na dan koncerta cijena karte će iznositi 50 kuna. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

Proteklih dana mogli ste sudjelovati  i u nagradnoj igri u kojoj ste mogli osvojiti 2×2  upada za koncert Ničim izazvan + Mnogi drugi u KSET-u. Nagradna igra je završena, a sretni dobitnici su:

Anamaria Macanović (2 upada)
Alana Marija Cindrić (2 upada)

Bit ćete na popisu na ulazu u KSET i sa sobom morate obavezno ponijeti osobnu iskaznicu.