Mostar Summer Fest glazbom slavi život – dolaze Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, Edo Maajka…
30. srpnja 2021.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Mostar Summer Fest glazbom slavi život – dolaze Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, Edo Maajka…

Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 partija za pamćenje.

Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog rujna kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 2.9. u 18:00 h. Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnolipanjski datum održavanja festivala pretvorio u ranorujanski. Za mjesec i pol, točnije 2., 3. i 4.9., Mostar će gorjeti, 12 vrhunskih glazbenika će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a noost je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Da, besplatan! Festivalske ulaznice su već u prodaji (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35 KM. Zato odmah osiguraj za ekipu i sebe ulaznice na info pultu Mepas Malla ili klikom na link preko sustava kupikartu.ba