Australska prog rock mašina We Lost The Sea dolazi u KSET
29. svibnja 2017.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Australska prog rock mašina We Lost The Sea dolazi u KSET

Njihov zvuk obilježavaju distorzirane gitare kombinirane sa post-rock atmosferom i melodijom velikog, zatamnjenog prostora.

Prvi album ‘Crimea’ izbacuju 2010., a dvije godine nakon dolazi do promjene u postavi.  Iste godine kreću na turneju s Rosettom (SAD) svirajući popriličan broj uspješnih koncerata te pritom promovirajući novi album ‘The Quietest Place On Earth’. Ova turneja uvrštena je kao najbolja australska izvedba u časopisu Drum Media te godine.

Nakon teške 2013. godine, We Lost The Sea se u 2014. vraćaju radu na trećem albumu pod nazivom ‘Departure Songs’ kojeg su izdali 2015. godine, a imati ćemo ga prilike čuti i u KSET-u!

Kao predgrupa pridružit će im se bend Meniscus. Sunarodnjačka četvorka koja iza sebe ima dva albuma ‘Absence of I’ EP (2007) i ‘War of Currents’ (2011) svira instrumentalni post rock spajajući ga sa ambijentalnim i elektronskim zvukovima.

Ulaz se otvara u 20:00h, a koncert počinje u 21:00h.  Karte su u pretprodaji po cijeni od 30 kuna, a mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Empire (Tratinska 18). Na dan koncerta cijena karte iznosit će 40 kuna.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).