Trip-hop projekt BLKPRNT predstavio debitantski singl i ponudio ga na free download
29. svibnja 2017.
Music Box (6687 Članci)
Podijeli

Trip-hop projekt BLKPRNT predstavio debitantski singl i ponudio ga na free download

Multimedijalni trip-hop projekt BLKPRNT predstavlja svoj debitantski singl “Stereothonia” što je ujedno i prvo studijsko izdanje kojim se bend prezentira zagrebačkoj publici.

“Neizmjerno puno nam znači izbaciti prvi singl s kojim ćemo se i službeno predstaviti široj publici. Stereothonia oslikava jedan vrlo bliski odnos s osobom koja bježi od vanjskog svijeta skrivajući se pritom i od same sebe” rekao nam je Damjan Blažun, autor i vokal same pjesme.

BLKPRNT ima već dva koncerta iza sebe, a pripremaju i EP za jesen. Kolektiv vrlo vješto spaja future jazz, alternativni rock i trip hop i za sada su prikupili jako pozitivne recenzije za svoje live nastupe koji nikoga nisu ostavili ravnodušnima. Planova za budućnost ne nedostaje, a neke nam je otkrio BLKPRTN-ov gitarist Dino Lujo: “Bit će ovo radno ljeto jer imamo jako puno autorskih stvari koje trebamo doraditi i selektirati za jesen, a veliki problem predstavlja naša hiperproduktivnost jer je cijeli bend posvećen projektu u potpunosti pa nove ideje neprestano dolaze!”

Dino, Damjan i Matej Radnić potpisuju glazbu, tekst i aranžman “Stereothonie “, a dečki već pripremaju i novi singl te spot koje će objaviti tijekom ljetnih mjeseci prije nego što cijeli projekt ne okrune EP-jem.

Stereothoniju možete besplatno preuzeti na službenoj Bandcamp stranici BLKPRNT-a!