Regija ima buduću zvijezdu – Mariju Žeželj! Poslušajte prvi singl za Universal etiketu!
2. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Regija ima buduću zvijezdu – Mariju Žeželj! Poslušajte prvi singl za Universal etiketu!

Multitalentirana Marija Žeželj danas predstavlja debi singl “Dance Like Nobody’s Watching”, kao i prateći videospot na svom YouTube/VEVO kanalu.

Singl “Dance Like Nobody’s Watching” od ovog je trenutka dostupan u digitalnom obliku u Hrvatskoj i diljem svijeta.

Početkom ožujka Marija je s predstavnicima Universal Music-a ušla u glazbeni studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču (autorski tim zaslužan za eurovizijski singl Nine Kraljić – “Lighthouse”), i ubrzo nakon testnog snimanja potpisala i diskografski ugovor. Nedugo nakon, putem videa na svom YouTube kanalu Marija je otkrila fanovima da je postala dio Universal Music glazbene obitelji te najavila debitantski singl. Danas, na novootvorenom YouTube/VEVO kanalu Marija predstavlja spot za neodoljiv pop singl “Dance Like Nobody’s Watching”, koji već sada broji više od 45 tisuća YouTube/VEVO pregleda.

Video pod redateljskom palicom Marcelle Zanki sniman je na urbanim lokacijama i kombinira dinamične kadrove plesnih pokreta koreografa Igora Koruge, ljubavnu priču, kadrove njenih prijatelja i same Marije, ali i slike grada za koje je zaslužan direktor fotografije Lazar Bogdanović. Kao stilist ali i jedan od aktera spota bio je i Marijin najbolji prijatelj Vladimir Gašić. Raspoloženje koje prati video odraz je #YOLO generacije milenijalaca, i inspiraciju nalazi u citatu Williama W. Purkeya: “Moraš plesati kao da nitko ne gleda, voljeti kao da nikada nećeš biti povrijeđen, pjevati kao da te nitko ne sluša i živjeti kao da je raj na Zemlji…”. Video opisuje Marijinu generaciju, njihov način života, kao i prirodu njihove komunikacije kroz veoma personaliziranu priču, prikazujući njenu energičnu osobnost kao pravog predstavnika njene publike.

Marija Žeželj rođena je 1999. godine u Novom Sadu. Ova iznimno talentirana mlada djevojka je u samo nekoliko godina uspjela ostvariti uspjeh u svim svojim interesima – njen osobni beauty/lifestyle YouTube kanal jedan je od najgledanijih u regiji, prošle je godine objavila svoju prvu knjigu naslova “Moj slatki život” za izdavačku kuću Vulkan, a kao model koju ekskluzivno zastupa Model Scouting Office dobila je i priznanje The Look Of The Year 2016 World Beauty Award.

Glazbeni tim Universal Music ureda u Beogradu čuo je njenu obradu pjesme “Love Yourself” Justina Biebera, koju je snimila sa svojom prijateljicom Bogdanom Živković te prepoznao njen glazbeni talent. Ubrzo je uslijedio poziv da se Marija okuša u još jednom području svojih interesa – glazbi!

“Odrasla sam u obitelji u kojoj je glazba bila sastavni dio svakodnevice, a sada sa 17 godina postala sam dio velike Universal Music obitelji, što me ujedno ispunjava radošću i čini ponosnom. Moj prvi singl “Dance Like Nobody’s Watching” za mene će biti uspješan kakav god odjek u javnosti imao. On je kruna mojih dječjih maštanja i želja, snova o uspjehu koje su postigle moje omiljene glazbene zvijezde. Hvala Universal Music Serbia na ukazanom povjerenju. Prepustite se glazbi i plešite kao da vas nitko ne gleda” – rekla je Marija Žeželj.

Ovime se Marija Žeželj pridružuje velikoj Universal Music glazbenoj obitelji, u kojoj su između ostalih i Justin Bieber, Selena Gomez, Shawn Mendes, Hailee Steinfeld, The Weeknd…kao i regionalna glazbena imena poput Nine Kraljić, Ivane Kindl, Marina Jurića-Čivre, Lukea Blacka…

Singl “Dance Like Nobody’s Watching” hrvatskoj publici dostupan je u digitalnom obliku putem Deezera i Google Playa.

Izvor: Universal Music Hrvatska

Foto: Sever Zolak