Jacques objavio spot za maestralnu baladu “Zvijezdo moga neba”
18. prosinca 2018.
Music Box (10880 Članci)
Podijeli

Jacques objavio spot za maestralnu baladu “Zvijezdo moga neba”

„Zvijezdo moga neba“ grandiozna je pop balada, dostojna finala glazbeno nikad bogatije godine u kojoj je Jacques u izdanju RTL Musica objavio čak pet odličnih singlova praćenih vrhunskim videospotovima čime je zaslužio titulu najproduktivnijeg pjevača u Hrvatskoj.

Visoko postavljenu ljestvicu kvalitete, ali i inovativnosti od koje Jacques i njegov tim nikada ne odstupaju, prepoznali su i publika i struka nominiravši ga za prestižnu nagradu Zlatni studio Jutarnjeg lista u kategoriji Najboljeg pjevača za 2018. godinu na što je izuzetno ponosan. Novim singlom nastavlja plodnu suradnju s eminentnim autorom Antom Pecotićem čija je pjesma „Sam“, uz još tri ovogodišnje uspješnice „Pravi sretnik“, „Srce“ i „Bit ću tvoje oči“ koje je napisala Andrea Čubrić, podigla produkcijske standarde domaće glazbe za što je zaslužan glazbeni producent Bojan Šalamon Shalla.

Videospot „zvjezdane“ atmosfere režirao je Dario Lepoglavec. Da je Gospodin Glas u jednom od najaktivnijih razdoblja svoje karijere svjedoče iz tjedna u tjedan gledatelji popularnog televizijskog showa RTL-a „Zvijezde“ u kojemu Jacques kao član žirija te vrlo posvećen mentor argumentirano komentira i savjetuje natjecatelje na temelju svog širokog glazbenog znanja i iskustva. Tko će biti nova zvijezda glazbenog neba, doznat će se uskoro, a Jacques želi svima da kraj sebe u ovo blagdansko vrijeme imaju nekog tko je najsjajnija zvijezda njihovog neba.

Foto: Danijel Brezak