Tom Cruise otkrio detalje nastavka filma “Top Gun”
4. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Tom Cruise otkrio detalje nastavka filma “Top Gun”

Tom Cruise je otkrio kako će se zvati nastavak filma “Top Gun”, uz kojeg smo mnogi odrasli i koji se smatra najpopularnijim Cruiseovim filmom, oko kojeg se okupila horda obožavatelja.

Nije tu u pitanju samo film, nego i sve vezano uz film, poput glazbe ili odjeće, koja je i danas popularna, a neki priznaju da su nakon filma odlučiti postati i piloti. Na radost mnogih, nedavno je otkriveno kako se radi na snimanju nastavka ovog legendardnog filma, a Tom Cruise je ekskluzivno otkrio kako će se nastavak zvati “Top Gun: Maverick”, a vezano za njegov lik kojeg je igrao u filmu.

Rekao je kako će film odisati istom energijom kao i prvi, čak će i glazbu skladati ponovno Harold Faltermeyer. Nije smio otkriti tko će se pojaviti u nastavku, te je samo rekao kako će biti puno aviona, strojeva, nosača aviona, a na pitanje voditelja hoće li biti i dronovi, Cruise se samo nasmijao i rekao – “bit će nosača aviona”.

Sve se nekako čuva  u tajnosti, ali ono što je poznato, redatelj filma Top Gun, Tony Scott i Tom Cruise sastali su se još 2012. godine na lokacijama u Nevadi gdje bi se trebao snimati film, ali nakon što je redatelj počinio samoubojstvo ubrzo nakon toga, planovi su stavljeni na čekanje. Ali prošlog lipnja CEO produkcijske tvrtke filma, David Ellison iz Skydancea otkrio je kako se trenutno prolazi kroz scenarij nastavka filma.

Jedna od legendarnih scena Top Guna

Iako je film snimljen iste godine kada sam rođen, 1986. godine, bio je iznimno popularan i u mojoj generaciji, a mogu tako reći i za sve sljedeće generacije te je upravo zbog toga uzbuđenje oko nastavka iznimno veliko.

Foto: Movie Screenshot