Lara (Bang Bang): “Shvatili smo da smo najkreativniji kad smo u najvećoj frci”
7. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2799 Članci)
Podijeli

Lara (Bang Bang): “Shvatili smo da smo najkreativniji kad smo u najvećoj frci”

U utorak, 6. lipnja, grupa Bang Bang je u Johannu Francku u Zagrebu promovirala svoj novi singl i prateći videospot “Kako stoje stvari”.

Riječ je o pjesmi koju su snimili s poznatim reperom i glazbenikom Sašom Antićem (TBF), koji nažalost nije mogao biti na promociji zbog strašnih bolova u leđima, ali se javio video porukom. Ovo je prvi put da su Bang Bangovci organizirali ovako veliku promociju za jedan svoj spot, ali ispalo je sve lijepo, pogotovo što su ih došle podržati brojne kolege glazbenici i prijatelji.

Naša kolegica Helena Ernoić iskoristila je prigodu i u svoj toj gužvi uspjela uhvatiti pjevačicu Laru Antić te saznala zanimljive informacije o pjesmi i spotu.

“Hrvoje je jako samozatajan kada su ideje u pitanju i on to nekako radi po mraku kada svi spavaju, pa je tako bilo i s ovom pjesmom. Odjednom je samo došao i rekao “imam novu stvar i mislim da će Saši Antiću dobro sjest, ako prista”. I rekla sam kako nemamo što izgubiti. Saša je na sreću pristao. Hrvoje je htio napraviti jednu pjesmu koja nije isključivo ljubavna jer su nam rekli da Bang Bang stalno ljubavne pjevaju. Pa evo, sada je napravio pjesmu koja ne govori o ljubavi nego i o problemima.

Na pitanje je li bilo možda straha zbog teksta, Lara je rekla kako nije bilo toliko straha koliko toga hoće li ljudi moći sve to povezati s Bang Bangom.
“Mi se nismo previše angažirali u tom socijalnom smislu kao bend i kao tema, iako smo imali pjesme koje nisu bile isključivo ljubavne, ali ovo je jedna sada malo radikalnija. Ako ćemo pričati o tome da je govoriti ono što osjećamo i mislimo rizično, onda smo u gadnom sosu. Mislim da nismo ništa rekli što većina ne misli”, ističe i dodaje kako je bilo zanimljivih dogodovština na snimanju spota.

“Sve se dogodilo u zadnji tren, praktički smo sjedili na pivu i rekli kako idemo za dva dana snimati spot. Trebalo je smisliti sve, od priče i prostora do svega ostaloga što trebamo organizirati. Na kraju smo sve sami napravili, čak i one scenografije gdje se psi pojavljuju, dečki su sami ljepili tapete po zidovima. Shvatili smo da smo najkreativniji kad smo u najvećoj frci, što je frkovitije, to smo kreativniji”, priznala nam je Lara.

Spot pogledajte premijerno večeras na CMC televiziji od 19 sati.

Foto: Marko Šolić