IZVJEŠĆE/FOTO: Passivni Pushach u Slavonskom Brodu promovirali debi album “Pukotine”
10. rujna 2018.
Boris Abramović (274 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Passivni Pushach u Slavonskom Brodu promovirali debi album “Pukotine”

Slavonskobrodski bend Passivni Pussach predstavio je 8. rujna u Centru mladih u Slavonskom Brodu svoj album prvijenac “Pukotine“.

Ovaj mladi bend nakon nekoliko godina rada i popriličnog broja održanih nastupa okrunio je svoju dosadašnju karijeru i dočekao je napokon izdavanje svoga prvog albuma snimljenog u slavonskobrodskom studiju Picaboca, a predstavili su ga svojim sugrađanima u ispunjenom prostoru Centra mladih. Brođani su se u lijepom broju odazvali, došli poslušati i dati podršku jednom od najboljih autorskih bendova u zadnjih dosta godina u ovome gradu.

Bend im se odužio na najbolji mogući način priredivši odličan nastup nakon kojeg su svi bili zadovoljni i uvjerili se da imaju odličan sastav u svojem gradu za koji ne sumnjamo da će imati uspjeha, ne samo u lokalnim okvirima nego i puno šire jer kvaliteta njihove glazbe, a i izvedba to sigurno i zaslužuju.

Kao gosti i podrška nastupila su još dva odlična benda. Detmeć iz Požege je rap rock sastav za kojeg vjerujemo da će se o njemu tek pričati jer to svakako zaslužuju i imaju puno potencijala, a zagrebački outlaw rock bend Mr. Albino bi svakako trebao postati jedno od glavnih imena na domaćoj sceni. Iza sebe imaju odličan album “Mr. Albino“, a spremaju i novi materijal te će ovaj mjesec imati svojevrsnu premijeru. Naime, pojavljuju se u novome filmu Arsena Ostojića “F20“ gdje sviraju uživo. Svakako ih pogledajte i popratite!

Na kraju nam ostaje da Passivnom Pushachu poželimo puno sreće i dobro more u jedrenju domaćom rock scenom, a u uspjeh ne sumnjamo jer ipak dolaze iz najvećeg Broda na svijetu.

Foto: Davor Miković Frka (SBrock)