D’Knock i njegova djevojka Jelena Majić Jay u zajedničkom singlu “Jedan dan”
2. listopada 2017.
Music Box (10918 Članci)
Podijeli

D’Knock i njegova djevojka Jelena Majić Jay u zajedničkom singlu “Jedan dan”

Hrvatski glazbeni producent Darko Juranović D’Knock, član producentskog tima PlayOne, poznatog po suradnji s legendarnim britanskim bendovima Simply Red i Simple Minds, američkom house divom Barbarom Tucker i drugima, sa svojom djevojkom Jelenom Majić Jay predstavlja zajednički singl pod nazivom „Jedan dan“.

Zanimljivo je da se, osim producentske i autorske uloge, D’Knock, nakon skoro 25 godina, ponovno uhvatio mikrofona s rep dionicom na hrvatskom jeziku, u čemu smo ga zadnji put imali priliku čuti još dok je bio član prve postave mega popularne grupe ET. Njegova bolja polovica, Jelena Majić Jay, na glazbenoj je sceni prisutna dugi niz godina kao bivši back vokal brojnih renomiranih hrvatskih i regionalnih glazbenih zvijezda. Danas se bavi studijskim radom, spikiranjem i video produkcijom, a zajedno s D’Knockom autorski surađuje na nekoliko glazbenih projekata.

„Neopisivo je zadovoljstvo kraj sebe imati osobu koja te upotpunjuje, ne samo u privatnom, nego i u kreativnom segmentu.“ izjavio je D’Knock i dodao kako je pjesma „Jedan dan“ nastala spontano na jednom od njihovih brojnih putovanja.

Naime, kada joj je D’Knock u autu pustio svoj novi beat, Jelena se na njega spontano nadovezala svojom vokalnom dionicom, nakon čega su tekst smislili u jednom dahu. Kako oboje gaje ljubav prema r’n’b-ju, soulu i hip hopu, a i sama glazba ih je spojila, svoju su priču vješto pretočili u glazbu i stihove, a video spot, čiju režiju i produkciju potpisuje DJ Fresh Jay, odlična je kombinacija zajedničkih, opuštenih kadrova u prirodi i snimki iz zajedničkog studija, njihove „tvornice“ snova gdje se spretno spajaju glazba, ljubav i posao.