Odabrani finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala!
7. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2787 Članci)
Podijeli

Odabrani finalisti ovogodišnjeg Karlovačko RockOff festivala!

Ovogodišnji stručni žiri odabrao je finaliste Karlovačko RockOff festivala koji će se na jesen predstaviti u svom četvrtom izdanju.

Lada Furlan Zaborac (Bambi Molesters), Damir Martinović Mrle (LET3), Alen Marin (Kojoti) i producent Denis Mujadžić Denyken, na čelu s umjetničkim direktorom festivala Hrvojem Horvatom, odabrali su čak 18 finalista, koji će se kroz finalne večeri boriti za ulazak u superfinale ovogodišnjeg festivala.

Za ovogodišnji 4. Karlovačko RockOff festival žiri je odabrao 18 izvođača, što je najveći broj sudionika nakon prvog izdanja festivala kad ih je također bilo 18. Već i to govori da je bilo puno kvalitetnih prijava autora i bendova koji zaslužuju da ih čuje što šira publika. Budući se na jesen festival po prvi puta održava u Rijeci, Splitu i Zagrebu, krećemo se prema geografskoj i žanrovskoj decentralizaciji, jer i ove godine festival donosi mnogo različitih zvukova. Bilo je još izvrsnih glazbenika koji samo zbog broja mjesta ili žanrovske sličnosti nisu ušli na festival, ali na njih svakako računamo u idućoj, jubilarnoj petoj sezoni Karlovačko RockOffa“, izjavio je direktor festivala Hrvoje Horvat.   

Scarlet Notes (Foto: Stipe Šurac)

Pobjednici koncertnih večeri ulaze u superfinale gdje ih očekuju vrijedne nagrade. Podsjetimo da su se ove godine spojili Karlovačko RockOff i Hartera, što će festivalu dati dodatnu glazbenu dimenziju. Točni datumi održavanja finalnih večeri bit će objavljeni tijekom ljeta.

Na pozornicama festivala ove godine će svirati: Garage in July, Brain Holidays, Jam Ritual, Mel Camino, Mirna, Dno, Ti, ja i moja mama, Dosh Lee, Matt Shaft, EOT, Manntra, Mjuzikl, Harvo Jay, Scarlet Notes, Cubies, Nezahvalnici, Audio Detektiv i Miceks.

Foto: Maša Gojić