Šibenska tvrđava sv. Mihovila otkrila kompletan line up 2. Let’s Rocka
29. svibnja 2021.
Music Box (10948 Članci)
Podijeli

Šibenska tvrđava sv. Mihovila otkrila kompletan line up 2. Let’s Rocka

Poznata su imena svih izvođača i bendova – njih ukupno 22 – koji će nastupiti na tri pozornice šibenske Tvrđave sv. Mihovila kroz dva dana, 21. i 22. lipnja, na drugom izdanju festivala Let’s Rock!

Već objavljenim imenima pridružuje se niz glazbenika kojima će ovo biti premijerni nastup u Šibeniku – Lika KoloradoMark MrakovčićPitaj klinceReper iz sobeWhite on White i Žen, a po prvi puta ikada pred publikom uživo nastupit će dvojac marisol. Među zidinama tvrđave slušat ćemo i jedan od najzanimljivijih eksperimentalnih glazbenih sastava na domaćoj sceni, Doringo te Je Veux, odnosno Željku Veverec, čiji je debitantski album ove godine nominiran za tri Porina.

Što bi Let’s Rock bio bez šibenskih snaga!? Lokalnu scenu predstavlja dvojac Magul, odnosno jedan od najboljih šibenskih gitarista, Ante Prgin koji je snage udružio s Božidarom Bilušićem, te festivalski povratnici The Fogsellers čiji je prošlogodišnji nastup na prvi dan ljeta (ironično!) prekinula kiša.

Uz navedene, već je najavljeno da će na tvrđavi ususret ljetu svirati i Boris ŠtokKensington LimaKozmodrumMary MayM.O.R.T.nemanjaPeki PeleROLOSfumatoSun UThe Siids.

S objavom kompletnog popisa izvođača u prodaju su puštene i jednodnevne ulaznice po cijeni od 130 kuna, koje su dostupne od petka, 28. svibnja, u sustavu Eventim (online i na prodajnim mjestima). Na istim mjestima su dostupne i festivalske ulaznice po cijeni od 200 kuna. Ostalo ih je još malo, stoga požurite po svoju, poručuju organizatori iz Tvrđave kulture Šibenik!

Također ističu kako će se događanje održavati u skladu sa svim preporukama Nacionalnog stožera i uz pridržavanje aktualnih epidemioloških mjera.