Prljavci najavili veliki koncert u Opatiji!
9. lipnja 2018.
Music Box (10946 Članci)
Podijeli

Prljavci najavili veliki koncert u Opatiji!

Nakon koncertnog spektakla u Zagrebu kojim je  Prljavo kazalište na rasprodanom stadionu u Kranjčevićevoj proslavilo 40. rođendan benda, turneja kojom obilježavaju 40 godina u vrhu domaće pop-rock scene se ide dalje! Nakon koncerta u Londonu, 7. lipnja, Prljavci 12. kolovoza stižu u Opatiju, na Ljetnu pozornicu.

Ulaznice za opatijski koncert Prljavog kazališta upravo su puštene u prodaju, a dečki još sabiru dojmove s koncerta u Londonu, koji je svakako jedan od značajnijih na ovoj turneji. Prljavo kazalište je, naime, u Londonu sviralo prvi put u karijeri i to u zaista kultnom prostoru, The Grand, koji je u Londonu otvoren kao kazališno-koncertna dvorana još 1900., a u kojem su tijekom godina nastupala brojna velika glazbena imena od The Kinksa i Chuck Berrya, pa sve do bendova poput Oasis, The Verve,  Muse i mnogih drugih.

S proslavom velikog jubileja  – 40 godina na glazbenoj sceni, Prljavci su započeli još u veljači, nizom koncerata u Sloveniji i Hrvatskoj, a nastavili su rasprodanom turnejom u Australiji, pa potom australskom i američko-kanadskom turnejom i mega koncertom u Zagrebu.

Praćeni oduševljenjem fanova svih generacija, dečki iz Dubrave, od prvog su koncerta na ovoj turneji potvrdili da su uistinu već puna četiri desetljeća vrhunski u live nastupima, a na redu je i Opatija, s jednom od najljepših otvorenih pozornica na kojoj će zasvirati brojne hitove iz svojeg 40 godina dugog i uspješnog glazbenog opusa. Pjesme „Radio Dubrava“, „Ako tražiš nekoga“, „Tu noć kad si se udavala“, „Lupi petama“, „Devedeseta“, „Ruža Hrvatska (Mojoj majci)“, „Marina“, „Zaustavite zemlju“, samo su neki od hitova koje će publici u Opatiji zasvirati Prljavci a neće izostati ni kultne pjesme poput „Sve je lako kad si mlad”, „Sretno dijete“, „Crno bijeli svijet“, „Mi plešemo“ i mnoge druge.

Ulaznice za koncert Prljavog kazališta u Opatiji 12. kolovoza u prodaji se mogu naći po cijenama od 120.00 HRK (stajanje) i 190.00 HRK (VIP), u sustavu Ticketshop.hr i na svim prodajnim mjestima Ticketshopa.