Sexymotherfuckersi opjevali Zadar!
8. lipnja 2017.
Music Box (8109 Članci)
Podijeli

Sexymotherfuckersi opjevali Zadar!

Epidemija hop-cupa u zemlji i svijetu se nastavlja! Nakon posljednjeg singla ‘Škura bura’ zadarski Sexymotherfuckers zarazu ovaj put šire predivnom posvetom gradu iz kojeg dolaze – balada ‘Noć punog miseca’ osvojit će vas na prvu!

Prilikom šetnje zadarskom rivom Sexymotherfuckersima se obratio glas s neba da bi trebalo napraviti pjesmu koja bi popunila prazninu između pjesme ‘Kalelarga’ i ‘Zadar je u srcu mome’. SMF je zasukao rukave, napregnuo svoje hop-cup vokalne i glazbene sposobnosti te proizveo jednu novu baladu o tisućljetnom gradu koji je po mišljenju mnogih najljepši noću po mjesečini. Tako je nastala pjesma ”Noć punog miseca” koja je svoju premijeru imala na zadarskom Novom radiju.

Vokalno-instrumentalni sastav Sexymotherfuckers postoji već deset godina, a nastao je kao produkt umjetničkih umova Ive Petrića i Marina Mrve koji su, nakon petnaestak godina staža na alternativnoj sceni, odlučili ukomponirati otkačeni dalmatinski štih s raznim vrstama glazbenih usmjerenja tipa etno, hard rock i blues – ovu dobitnu kombinaciju nazvali su hop-cup!

Pjesma ‘Noć punog miseca’ posveta je gradu, njegovim djevojkama, kaletama, varošima, Kreši Ćosiću, Pozdravu Suncu i svim namjernicima koji su doživjeli Zadar i njega se zaljubili. Nema sumnje da će ‘Noć punog miseca’ postati neslužbena himna bisera Jadrana – Zadar to zaslužuje! Glazbu, tekst i aranžman potpisuju Sexymothefuckersi, miks Ivan Kutija, a mastering Studio Morris.

Izvor: Croatia Records