Jeste čuli kada za SICKYRAVEci fest – malo slavonsko središte elektronske glazbe?
11. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2784 Članci)
Podijeli

Jeste čuli kada za SICKYRAVEci fest – malo slavonsko središte elektronske glazbe?

Idemo redom! Znate svi za Ivana Rakitića, hrvatskog nogometaša i reprezentativca. On dolazi iz mjesta Sikirevci u Brodsko-posavskoj županiji, blizu Slavonskog Broda. To mjesto je osim nogometa poznato i po vrhunskom elektronskom festivalu – SICKYRAVEci fest.

Nadamo se da smo vam sada malo bolje približili cijelu lokacijsku problematiku. A sada o ovom festivalu kojeg već nekoliko godina organizira nekolicina ljubitelja elektronske glazbe. I ovoga ljeta žele svim posjetiteljima pružiti iskustvo koje neće nikada zaboraviti, te s ponosom najavljuju SICKYRAVEci Fest 2017. koji će biti održan 29. srpnja na stadionu u Sikirevcima. Eto opet poveznice s nogometom.

Za sve posjetitelje priredili su Main stage za EDM glazbu i brojna gostovanja nekih od najboljih hrvatskih i inozemnih DJ-a, Dungeon Stage za ljubitelje techno glazbe, te nekoliko iznenađenja koja će otkriti ubrzo. Ono što je specifično, cijene ulaznica opet će biti niske u usporedbi sa svim ostalim partyima i festivalima! Ulaznicom koju kupite podržavate scenu te rad i trud organizatora, na čemu unaprijed zahvaljuju.

Line up:
MAIN STAGE:
Sasha Mikac
DJ Symart
Vandal Steve
Vic Damazi aka DMZ
– čeka se još jedno ime

DUNGEON STAGE:
Alen Milivojevic
– čeka se potvrda još tri imena

Cijena ulaznice od 1. lipnja je 50 kuna, a možete ju osigurati javljanjem njihovim promotorima u inbox Facebooka. Dok se još nećkate hoćete li doći ili ne pogledajte službene aftermovieje prošlih izdanja.

Foto: ilustracija (Nikola Knežević)