Festival “Idemo Otok” u Ludbreg dovodi Cold Snap, Debelog precjednika, Zadrugu i druge
16. lipnja 2017.
Music Box (8699 Članci)
Podijeli

Festival “Idemo Otok” u Ludbreg dovodi Cold Snap, Debelog precjednika, Zadrugu i druge

Ludbreška udruga Lumen ponosno najavljuje festival “Idemo Otok” koji će po 12. put biti održan 23. lipnja na Otoku mladosti u Ludbregu, a po prvi puta se u organizaciju priključila varaždinska Kulturna udruga mladih “Centar scena”.

Od petka 23. do nedjelje 25. lipnja na Otoku mladosti, uz potporu Grada Ludbrega i gradonačelnika Dubravka Bilića, održat će se mnoštvo koncerata, kazališna predstava, izložba, ali i niz popratnih sadržaja, koji će obogatiti program ovog dugogodišnjeg festivala koji okuplja mlade iz Varaždinske županije i šire okolice!

Glavni headlineri ovogodišnjeg IDEMO OTOK festivala su najpoznatiji hrvatski metal bend COLD SNAP (Vž) i dugogodišnji punk bend DEBELI PRECJEDNIK (Os) koji će nastupiti u petak (23. lipnja), dok će u subotu (24. lipnja) publiku zabavljati legendarni rock sastav iz Zagorja ZADRUGA i R.H.C.P. tribute bend ONE BIG MOB (Čk).

Uz to, publika će se ove godine moći zabavljati i uz nastupe bendova: jamIT, U pol` 9 kod Sabe, Meant To Be, Bednja, Hrmülja, te DJ Cile i DJ Mile, a uz to u nedjelju 25. lipnja u 21,00 sat, festival po prvi puta ugošćuje i kazališnu predstavu, hit komediju Kerekesh Teatra „UFURAJ SE I PUKNI“ s Ljubomirom i Janom Kerekešom.

Organizatori su također pripremili i zanimljive popratne sadržaje poput izložbe crteža akademske slikarice Maje Mezge (u prostoru Lumen-a), turnira u beli, POI dance-a, odbojke na pijesku, potezanja užeta i drugih sportskih aktivnosti na otvorenom, a za najbolje su osigurane i simbolične nagrade!

Važno je istaknuti i to da će već od ponedjeljka 19. lipnja pa sve do petka 23. lipnja mladi oslikavati zid kod Otoka mladosti u sklopu programa STREET ART! Cijena minimalne donacije za ulazak na jedan dan  festivala je 30 kuna, a za dva dana (petak i subotu) 50 kuna. Cijena ulaznice za kazališnu predstavu u nedjelju je 30kn za odrasle i 20kn za djecu. Kampiranje na festivalu je besplatno, isto kao i WIFI, a osigurali smo za sve posjetitelje hranu i piće po povoljnim cijenama, kao i popust za sve koji će na festival doći HŽ- om. Ulaznice se kupuju isključivo na ulazu na festival (mjesta ima dovoljno)!

Foto: Roberto Pavić