Grupa Zoster u filmskom spotu za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”
15. siječnja 2023.
Music Box (11078 Članci)
Podijeli

Grupa Zoster u filmskom spotu za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”

Grupa Zoster objavila je videospot za pjesmu “Čovjek zvani činjenica”, koja je četvrti singl s njihovog novog albuma “Najgori”.

Glazbu i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman Adis Sirbubalo. Gostujući glazbenici na pjesmi su Johnny Gomez na perkusijama i Miron Rafajlović koji je odsvirao trube. Videospot za pjesmu radio je dugogodišnji suradnik grupe Zoster, Miki Olabarri.

“Spot za pjesmu ‘Čovjek zvani činjenica’ snimljen je u sedmom mjesecu 2022. godine diljem Španjolske od sjevera do juga, od Costa Brava do Costa del Sol po starim napuštenim cestama tražeći ostatke nekih lijepih vremena i mjesta koja će uskoro nestati. Snimljeno je sa Super 8 analognim filmom, inspirirano serijama b produkcije iz kasnih sedamdesetih. Spot predstavlja pilot/trailer filma koji nikad neće biti snimljen”navodi frontmen benda Mario Knezović.

Album “Najgori” imat će 10 pjesama koje su koncepcijski povezane, a svjetlo dana ugledati će ovog proljeća. Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za izdavanje novog albuma koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru, studiju Baraka u Mostaru i studiju Modra rijeka u Sarajevu.