#NewMusicFriday: Domaće snage i pokoje strano ime na ovotjednoj playlisti Universala i MB-a
16. lipnja 2017.
Nikola Knežević (2345 Članci)
Podijeli

#NewMusicFriday: Domaće snage i pokoje strano ime na ovotjednoj playlisti Universala i MB-a

I ovoga petka donosimo ti glazbene novitete zajedno s Univeral Musicom Hrvatska.

Ovoga puta imamo za tebe najbolje od nove glazbe domaćih snaga, poput Marina Jurića-Čivre, Alena Đurasa, Fil Tilena i Nevena Stipčića, a ima tu i nove strane mjuze, poput Lorde, Imagine Dragonsa, The Killersa i ostalih. Sve je to dio Digster #NewMusicFriday playliste na Deezeru.

Alen Đuras – Dotakni mi lice

Alen Đuras, mladi i iznimno talentirani glazbenik i pjevač, imao je veoma uspješnu godinu, ako računamo od završetka showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske, u kojem je završio u samom finalu. Već sam angažman u showu The Voice bio je dovoljan da diskografska kuća Universal Music odluči i aktivno raditi s Alenom te ga nakon jesenskih obaveza upoznaje sa Sinišom Reljićem – Simbom s kojim konačno počinje rad na svom prvom singlu, pjesmi „Dotakni mi lice“.

 

Marin Jurić-Čivro – Još uvijek

Talentirani glazbenik iz Virovitice – Marin Jurić-Čivro, predstavlja svoj potpuno novi singl „Još uvijek“, koji već plovi radijskim eterom, a Marin će ga publici premijerno predstaviti na ovogodišnjem 57. izdanju Splitskog festivala, 8. srpnja 2017.! Upravo danas je objavio i digitalno izdanje pjesme, a uskoro će biti dostupan i prateći videospot.

 

Neven Stipčić – Osjećaš li

Nakon odličnog autorskog prvijenca, pjesme „Samo ti“ koja je mladog Nevena Stipčića predstavila kao kvalitetnog pop funk glazbenika, u suradnji s izdavačkom kućom Universal Music Hrvatska ovaj izuzetan vokalist i autor predstavlja svoj drugi autorski singl, pjesmu „Osjećaš li“. „Osjećaš li“ je pop pjesma bazirana na groove disco podlozi, čiju tekst i glazbu potpisuje sam Neven Stipčić, dok je za aranžman i produkciju zaslužan Tomislav Horvatinović. Kao i na prethodnom singlu instrumentalisti su članovi benda The Groovebox s kojim Neven redovito nastupa.

 Uz spomenute, preostali noviteti čekaju vaše preslušavanje na #NewMusicFriday playlisti na Deezeru!