Grupa Flashback ugostila Zdenku Kovačiček u novom spotu
26. lipnja 2017.
Music Box (10738 Članci)
Podijeli

Grupa Flashback ugostila Zdenku Kovačiček u novom spotu

Bjelovarska grupa Flashback koju predvodi Davor Lovrić snimila je spot za pjesmu “Večeras pjevam blues” s našom kraljicom soula i bluesa Zdenkom Kovačiček.

Ovaj punokrvni blues rock duet zvuči u isto vrijeme klasično i suvremeno te je suradnja koja će još dugo biti prisutna u radijskom eteru. Spot za pjesmu je sniman u zagrebačkom Booze&Blues-u, a sam spot svojom jednostavnošću prati pjesmu i želi u prvi plan staviti sadržaj, a ne formu jer – manje je više.

Spot je snimao i montirao Juraj Matija Studeni, mladi autor kojemu je ovo jedan od prvih uradaka.

Pjesma, koju potpisuje Flashbackov osnivač i višegodišnji predvodnik još od 2005. godine, pjevač Davor Lovrić, predstavlja povratak toga sastava autorskom radu po formiranju izvrsne, pomlađene nove postave. Kao pravi iskusni vođa, Lovrić je pažljivo odabrao fantastične mlade glazbenike da uz njega izrastaju u punokrvni rock bend: to su ponajprije Luka Golec (gitara) i Igor Soptija (bas), koji čine njegovu jezgru, a njima su se na ovoj snimci pridružili još i Marko Lovrić na bubnjevima te Igor Matković i Želimir Matić na klavijaturama, formirajući dojmljivu ritam sekciju koja diše i međusobno se razumije u maniri naših najiskusnijih sastava.

Ovom pjesmom, Flashback – koji iza sebe već ima nastupe pred grupama Leb i sol i Bajaga i Instruktori, te pobjedu na prvom Splitskom rock festivalu – najavljuje izdavanje studijskog albuma.