Kandžija i Gole žene koncertom na krovu MSU dokazali da su jedan od najboljih live izvođača
27. lipnja 2017.
Music Box (6916 Članci)
Podijeli

Kandžija i Gole žene koncertom na krovu MSU dokazali da su jedan od najboljih live izvođača

Kandžija i Gole žene svakim koncertom potvrđuju kako su jedan od najboljih domaćih live izvođača, a isto su dokazali i subotnjim koncertom na krovu Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Unatoč ekstremnoj vrućini i produženom vikendu, na krovu MSU-a se okupio zavidan broj publike koja je uglas s odlično raspoloženim Kandžijom i njegovim bendom dva sata pjevala njihove najveće hitove te su svi zajedno priredili odličnu feštu.

“Toliko je bilo vruće da smo se stopili svi, ali doslovno. Mislim da sam tu i tamo buncao od vrućine, ali nadam se da su ljudi vidjeli da dajemo sve od sebe, kao uvijek, i da smo cjelina, pravi bend, svi zajedno Hamdija i Gole žene, nikakvi prateći bend i slično, i to zajedno u svemu – zato i zvučimo tako. Hvala svima što su bili i što nas podržavate uvijek, vrućine su stvarno bile junačke, prava sauna, spa i wellness. Osobno, obožavam razuvjeriti ljude kad imaju predrasude pa se nadam da nismo oskvrnuli MSU i da smo konačno i mi dio visoke kulture”, istaknuo je Kandžija.

Album “Nema labavo” promovirali su prošle godine u zagrebačkoj Tvornici kulture, oduševili su Vintage Industrial Bar na proljeće ove godine, a ne staju na tome, već kreću i dalje u nove pobjede. Kandžiju i Gole žene uživo možete vidjeti na sljedećim koncertima:

22. srpnja – Sinj / Sars fest
4. kolovoza – Ferragosto
11. kolovoza – Banja Luka fresh wave fest

“Đuro”, “Crkva”, “Donji Miholjac”, “Nema labavo”, “Pištolj” i “HŽ” samo su neki od hitova uz koje publika uvijek skače i pjeva zajedno s njima, a posebna energija također je jedna od odlika koncerata Kandžije i Golih žena.

Foto: DB photography