IZVJEŠĆE/FOTO: Tedi Spalato priuštio trosatni užitak u rasprodanom Lisinskom!
5. veljače 2018.
Music Box (10971 Članci)
Podijeli

IZVJEŠĆE/FOTO: Tedi Spalato priuštio trosatni užitak u rasprodanom Lisinskom!

Posjetitelji Lisinskog su sinoć uživali u trosatnom koncertu ‘Sve ću preživit’ Tedija Spalata na kojem su gostovali vrsni glazbenici Gibonni, Zorica Kondža i orkestar Gorana Rukavine.

Tedi je svoj koncert u Lisinskom započeo pjesmom ‘Vridilo se rodit’ za koju je rekao da je svojevrstan pozdrav Splita Zagrebu tu večer, a zatim je nastavio ‘Jednom zvizdom’ i pjesmom ‘Nisan oženija koju san jubija’ koju inače izvodi u mjuziklu ‘Naša bila štorija’. Duet ‘Ti i ja’ koji inače pjeva s Tamarom Obrovac je sinoć otpjevao sa Sanjom Mlinar Marin koju je publika toplo pozdravila. Vedrinu je na pozornicu donijela uvijek nasmijana Zorica Kondža koja je s Tedijem otpjevala ‘Zar je voljeti grijeh’, ‘Konobu’, ‘More’ te samostalno pjesmu ‘Zauvijek’. Sinoć su se posjetitelji prisjetili i umjetnika koji nisu više s nama, kroz pjesmu ‘Ne plači’ odana je počast Arsenu Dediću, a pjesmom ‘Vidi li se šta odozgar’ je Tedi pozdravio Vinka Cocu.

Ovim gala humanitarnim koncertom obilježena je 51. obljetnica Hrvatske lige protiv raka, a prihod od koncerta je namijenjen Zajednici pacijenata oboljelih od raka Sveti Juraj.

Tedi Spalato je publiku osvojio svojim prepoznatljivim glasom i načinom izvedbe te pjesmama koje nose dalmatinski šarm u sebi. Na koncertu je publika čula i mnogo novih pjesama koje se nalaze na Tedijevom novom studijskom albumu ‘Najlipša na svitu’ koje je odlično ukomponirao sa svojim starijim pjesmama koje su odavno osvojile publiku.

Zadnji gost koji se pridružio Tediju na pozornici je bio Gibonni kojeg Tedi zna od kada je bio u kolijevci. Naime, kada je imao trinaest godina Tedi je išao na glazbenu poduku kod Ljube Stipišića Delmate, Gibonnijevog oca.

Gibonni i Tedi su imali odličnu zajedničku energiju na pozornici izvodivši ‘Oprosti’, ‘Sve ću preživit’ i druge te na najbolji način završili ovaj humanitarni koncert!

Foto: Igor Kelčec