Frenkie i Who See objavili pjesmu “Daj Ga Na Gas” na Major Lazer beatu
3. srpnja 2017.
Music Box (8845 Članci)
Podijeli

Frenkie i Who See objavili pjesmu “Daj Ga Na Gas” na Major Lazer beatu

Regionalne zvijezde Frenkie i Who See, Sara Jo i Đorđe Miljenović u Tuborg Open kampanji snimili singlove na Major Lazer beatu.

Najaktivniji i najaktualniji reperi u regiji, Frenkie i dvojac Who See predstavljaju prvu zajedničku pjesmu “Daj Ga Na Gas“. Singl “Daj Ga Na Gas” snimljen je na Tuborg beatu koji je napravio svjetski poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire). Produkciju i aranžman singla potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky. Pjesma “Daj Ga Na Gas” je energetska bomba snimljena u modernom trap stilu, a u kojoj se isprepliću agresivni vokali i zarazna melodija.

Frenkie je prošle godine u rujnu zajedno s dugogodišnjim suradnicima Kontrom i Indigom objavio uspješan album “Putanja”, koji je sniman u berlinskom Red Bull studiju, a ove godine je već najavljen i novi album koji predstavlja svojevrsni nastavak “Putanje”. Duo Who See prošlog su mjeseca objavili spot za singl “Naselje” koji će se naći na njihovom četvrtom studijskom albumu, a čija je objava najavljena ovog ljeta!

U sklopu kampanje Tuborg Open uz pjesmu “Daj Ga Na Gas” objavljen je i novi singl Sare JoSamo Ti” – pjesma s čijom se produkcijom također pozabavio Đorđe Miljenović kao producent i ambasador ovog glazbenog projekta, a koja je rađena na Major Lazer Tuborg Open bitu.

Sara Jo je mlada srpska pop zvijezda koja se u posljednjih nekoliko godina proslavila u glazbenom showu “Prvi Glas Srbije” i kasnije utemeljila svoje umjetničke i vokalne sposobnosti u TV emisiji “Tvoje Lice Zvuči Poznato”. Tijekom aktivne glazbene karijere objavila je hit singlove “Ko je ovde ko”, “Zauvek”, “Mahovina” i druge.

Uz Frenkiea i Saru Jo, novi singl na Tubrog Open beatu predstavio je i ambasador projekta – Đorđe Miljenović.

Nakon objave ljetnog hita Sare Jo “Samo Ti” i zajedničkog Frenkie, Who See bengera “Daj Ga Na Gas”, predstavljamo i treću pjesmu u sklopu Tuborg Open projekta – Đorđe Miljenović: Imam Tvoju Ljubav“!

Sva tri spomenuta singla snimljena su na Tuborg beatu koji je napravio svjetski poznati trojac Major Lazer (Diplo, Jillionaire i Walshy Fire), dok produkciju i aranžman svih pjesama potpisuje Đorđe Miljenović poznat i kao Wikluh Sky. “Imam Tvoju Ljubav” je pop-rock pjesma u kojoj se isprepliće moćni vokal s “prljavim” gitarskim riffovima i snažnom bubanj sekcijom, a na kojoj je Đorđe radio zajedno sa svojim bendom, sastavljenim od članova raznih kultnih beogradskih bendova.

Đorđe Miljenović, reper, pjevač i eklektični producent i aranžer, široj publici je poznat kao član hip-hop trojca Bad Copy. Godine 2007. pomagao je u produkciji albuma pop zvijezde Ane Stanić, a 2010. godine je producirao glazbu za “Srpski Film”. Ove godine je pokrenuo svoj glazbeni projekt Đorđe Miljenović & Band, a objavio je i dupli solo album: “Amovi” i “Sam Pao, Sam Se Ubio”.

U sklopu kampanje Tuborg Open objavljeni su singlovi “Daj Ga Na Gas”, “Samo Ti” te “Imam Tvoju Ljubav” – čijom se produkcijom pozabavio baš Đorđe Miljenović kao producent i ambasador ovog glazbenog projekta. Sva tri singla snimljena na Tuborg beatu Major Lazera bili su predstavljeni prvi put na zajedničkom beogradskom koncertu u Barutani (22. lipnja), kojim je nakon nekoliko mjeseci priprema konačno lansiran projekt Tuborg Open.