Otvorena lista želja za 13. INmusic festival!
3. srpnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Otvorena lista želja za 13. INmusic festival!

Trinaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 25. – 27. lipnja 2018. godine na već dobro poznatoj lokaciji – Otoku hrvatske mladeži na jezeru Jarun u Zagrebu, a prilikom kreiranja lineupa za 2018. godinu uzet će se u obzir i želje publike.

Publika će i za iduće izdanje INmusica pomoći pri odabiru novih velikih glazbenih izvođača koji će posjetiti zagrebački Jarun. Upravo zbog publike INmusic festival nastoji biti sve bolji i bolji te je otvorena lista želja u kojoj posjetitelji mogu upisati svoje glazbene favorite koje bi voljeli vidjeti i čuti na trinaestom INmusicu.  Lista želja nalazi se na službenoj stranici festivala (www.inmusicfestival.com) te je moguće upisati čak pet najdražih izvođača. Tko će nastupiti na INmusicu #13 i posjetiti Zagreb ovisi o mnogim faktorima, prvenstveno o rasporedu turneja izvođača. Nastavno na tradiciju održavanja konstantno dobrog i kvalitetnog programa organizatori obećavaju kako će se i za trinaesto izdanje INmusica potruditi osigurati sjajan festivalski program!

Ulaznice za INmusic festival #13 već sada su dostupne! Cijena festivalske ulaznice za ranoranioce iznosi samo 300 kuna (+ troškovi transakcije). Early bird ulaznice po najpovoljnijoj cijeni mogu se kupiti isključivo putem službenog INmusicovog webshopa. Svima koji ne žele propustiti svoj najdraži festival – i to po najpovoljnijoj cijeni, preporuča se da svoju festivalsku ulaznicu osiguraju što prije, spreme ju na sigurno te prate festivalske najave koje će nesumnjivo razveseliti mnoge!

Nakon ovogodišnjeg rasprodanog i najspektakularnijeg izdanja, INmusic festival raduje se novim izdanjima, novim izvođačima i još mnogobrojnijoj publici!

Foto: Antonio Kovačević