Nola objavila u cijelosti album “Negdje između” na YouTube-u
6. srpnja 2017.
Music Box (6682 Članci)
Podijeli

Nola objavila u cijelosti album “Negdje između” na YouTube-u

Jarke i lepršave boje pulske četvorke Nola predstavljaju savršen odmak od tmurne svakodnevice, a njihovim najnovijim studijskim izdanjem dane do ljeta bojali smo osunčanim optimizmom autorskog dvojca, Gabi i Marijana.

Osam godina nakon povratničkog albuma “Iznad oblaka”, s kojim su zaslužili šest nominacija za Porin, a pet godina nakon intimnog “Nola piano” albuma, bračni par Marijan Jelenić i Gabrijela Galant Jelenić praćeni iskusnom ritam-sekcijom, Robertom Slamom i Deanom Vitasovićem, hrvatsku pop-rock scenu obogatili su ovo proljeće malim, ali upečatljivim EP izdanjem pod naslovom “Negdje između” u nakladi Aquarius Recordsa.

Inspirativna slika lepršavog albuma objavljena je ovih dana u cijelosti na službenom YouTube kanalu grupe Nola, a pored dosad objavljenih sjajnih video spotova posebno je zasjala pjesma „Drukčije“ u a cappella izvedbi Gabi i talentirane vokalne skupine NešPula, koju prate fotografije Zlatka Gotovca.

Izvrsnu ekipu iz NešPule znamo godinama, a nakon jednog studijskog druženja krenula je i suradnja. Zadnjih godina često smo nastupali zajedno i za uspomenu si snimili a cappella verziju pjesme ‘Drukčije’.”

Glazba je Nolin medij putem kojeg prenose svoju poruku pozitivnih misli i zaigrane energije, a istom će nas zaraziti nastupima na ljetnim pozornicama od Istre do Slavonije.

Svirati, putovati, svirati, snimati, putovati, svirati… to nas ispunjava. Obožavamo nova mjesta i reakciju publike na naše pjesme. Dok sviramo stvaramo balon pozitivne energije i puštamo ga da pukne. Preslušajte cijeli novi album ‘Negdje između’, na našem YouTube kanalu, jer uskoro stižemo i u vaše mjesto. Vidimo se!“, poručuju iz Nole.

Foto: Srećko Niketić

Najavljeni datumi nastupa:

  • 22.7. Bale/Valle – Trg Tomaso Bembo
  • 29.7. Silba – Mik
  • 11.8. Rovinj – Proslava drugog rođendana Rovinj FM-a
  • 18.8. Varaždin – Špancirfest
  • 19.8. Čitluk – Evergreen fest 2017
  • 20.8. Split – Revija Urbane Kulture – EVO RUKE! u Đardinu
  • 26.8. Slavonski brod – Slavonija FEST – CMC200