Bivša pjevačica Valungara, Jelena Vanjek Jella, najavila solo karijeru debi singlom
10. srpnja 2017.
Music Box (10960 Članci)
Podijeli

Bivša pjevačica Valungara, Jelena Vanjek Jella, najavila solo karijeru debi singlom

Jelena Vanjek Jella pjevanjem se profesionalno bavi od svoje 13. godine, a javnosti je najpoznatija kao bivša pjevačica benda Valungari s kojima je nastupila na velikom broju festivala i koncerata diljem Hrvatske, a 3. mjesto na Dori i Porin za najbolje debitante 2010. godine samo su neka od priznanja benda.

Nakon Valungara djelovala je s bendom Hitchcock (Rock’n roll) te snimila nekoliko singlova, a nedavno je gostovala i na singlu pjevača i kantautora Vladimira Kljaje „Proljeće“. 

 

Tijekom svoje glazbene karijere koja je započela nastupom na Turbo limach showu (1994.g.) nastupila je na preko 600 koncerata, pjevala po Skandinaviji šest godina te surađivala s raznim autorima i izvodačima kao što su Mišo Kovač, Alen Brentini, grupa Keops i Kraljevi ulice.

Pjesmom „Luda i naivna“ najavljuje samostalni rad koji neće završiti ovim singlom već je početak jednog novog poglavlja u Jellinom životu i karijeri koji će rezultirati novim nastupima diljem Hrvatske.

Pjesma je snimljena u Soundcage studiju u Zagrebu sa Marijanom Gudeljem (klavijaturist grupe JINX) kao producentom, a autori glazbe su Mihael Kvorka (pjevač benda The A!) i Marijan Gudelj dok tekst potpisuje Krunoslav Krapec.