Live noise rock atrakcija Repetitor dolazi u Tvornicu kulture!
18. rujna 2019.
Music Box (10920 Članci)
Podijeli

Live noise rock atrakcija Repetitor dolazi u Tvornicu kulture!

Beogradska glazbena senzacija Repetitor svojim je odličnim nastupima već godinama najveća koncertna atrakcija u regiji, a to dolaze potvrditi i u zagrebačku Tvornicu Kulture gdje će nastupiti 30. studenog 2019.

Nebrojene turneje kojima su prošli ne samo regiju već i čitavu Europu, koncerti u Rusiji i Kini, turneja s Arcade Fire, samo su neke od crtica koje ovaj trio iz Beograda čine jedinstvenim. S tri albuma iza sebe i četvrtim u pripremi, osvojili su veliku bazu fanova i pobrali sjajne kritike, ali prije svega su prepoznati kao bend koji na koncertima napravi show i izbaci silnu eksploziju energije koja nikoga ne ostavi ravnodušnim.

Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. U svojem repertoaru donose pjesme koje prelaze granice žanrova I koje su izgrađene na energičnom odnosu instrumenata i vokala, postupno gradeći karakterističan kotrljajući zvučni zid koji gazi sve pred sobom. Repetitor bez sumnje predstavlja najbolje od suvremene garage rock scene Balkana.
Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana-Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal).

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 70 kn, odnosno 90kn na dan koncerta. Ovaj event jedan je u nizu koncerata koji se održavaju pod zajedničkim nazivom Fall festival, jer festivala nikad dosta, a u sklopu kojeg u Tvornici nastupaju i Acid Mothers Temple, Mark Lanegan Band i Acid Arab live.
Jedinstvena festivalska ulaznica za sve koncerte je 290kn.

Službena prodajna mjesta:

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavića 13, Zagreb
entrio.hr

Organizator koncerta je yem

Foto: Nikola Knežević