My Buddy Moose objavili danas novi album ekskluzivno na Deezeru
10. srpnja 2017.
Music Box (8832 Članci)
Podijeli

My Buddy Moose objavili danas novi album ekskluzivno na Deezeru

Danas je ekskluzivno na Deezer stigao novi, četvrti album riječkog benda My Buddy Moose.

Jednostavno naslovljen “IV”, album donosi 10 pjesama snimljenih u studiju G.I.S. u Kastvu pod snimateljskom palicom Mateja Zeca. Za miks albuma zaslužan je američki glazbenik i producent Matthew Emerson Brown dok je mastering albuma radio Levi Seitz iz Black Belt Mastering studija u Seattleu.

Album možete poslušati na Deezeru.

Produkciju albuma potpisuje My Buddy Moose u suradnji sa Matejom Zecom i Matthewom Emersonom Brownom kao koproducentima.

– Kao i do sada većina materijala je snimljena uživo, kako su pjesme nastale u našoj garaži tako su i snimljene u studiju bez previše dosnimavanja. Album je s jedne strane logičan nastavak onoga što smo do sada radili, ali s druge strane donosi i neke iskorake kako u autorskom i sviračkom dijelu, tako i u produkcijskom smislu. Presretni smo kako je sve skupa na kraju ispalo i jedva čekamo reakcije publike – kaže o novom materijalu pjevač i gitarist Luka Benčić.

Poseban gost na albumu je Ivana Smolović, beogradska kantautorica koje će se neki sjetiti kao čestu gošću na albumima nažalost ugaslog Rebel Stara. Ivana je s My Buddy Mooseom snimila duet  “Waiting”. Za jedinstveni vizualni identitet novog albuma zaslužni su Enver Krivac i Dobriša Radovanović. 

Usporedno s izlaskom četvrtog albuma, My Buddy Moose su izbacili i videospot za singl ‘Terrible Place’, u režiji Nataše Antulov.

Album ‘IV’ objavljen je u digitalnom formatu, CD formatu (od 14. srpnja 2017.), a na jesen 2017. stiže i kao LP.